201
|

Πτήσεις από 17 Ιουνίου ξεκινά η TUI – η Ελλάδα στο πλάνο, αλλά η αρχή θα γίνει στην Ιβηρική

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2020, 16:48

Πτήσεις από 17 Ιουνίου ξεκινά η TUI – η Ελλάδα στο πλάνο, αλλά η αρχή θα γίνει στην Ιβηρική

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2020, 16:48

Η Ελλάδα και η Κύπρος περιλαμβάνονται μεταξύ των κυριότερων ταξιδιωτικών προορισμών του κολοσσιαίου γερμανικού τουριστικού Ομίλου TUI, ο οποίος ξεκινά το εφετινό του πρόγραμμα στις 17 Ιουνίου, ακριβώς δύο ημέρες μετά την προαναγγελθείσα άρση της ταξιδιωτικής οδηγίας της Γερμανίας για της χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και μερικές άλλες (εδώ).

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της TUI για την Γερμανία, τον Μάρεκ Aντριστσακ, οι Βαλεαρίδες και οι Κανάριες νήσοι στην Ισπανία, η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Κύπρος θα αποτελέσουν τις βασικές αγορές για την φετινή περίοδο, ενώ προγράμματα διακοπών θα υπάρχουν και για την Κροατία και τη Βουλγαρία.

Η πρώτη πτήση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στο Φάρο του Αλγκάρβε, στην Πορτογαλία, και ενδεχομένως στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, ενώ, σε συνεργασία με την περιφέρεια των Βαλεαρίδων, θα υλοποιηθεί δοκιμαστικό πρόγραμμα στο δεύτερο μισό του μήνα, με περιορισμένο αριθμό τουριστών.

«Η κυβέρνηση αποφάσισε να άρει τώρα την ταξιδιωτική οδηγία της για τις χώρες της ΕΕ και τέσσερις ακόμη χώρες της Ευρώπης. Είναι σημαντικό βήμα για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες, προκειμένου να μπορούν να παρουσιάσουν εγκαίρως πακέτα διακοπών», δήλωσε ο Αντριστσακ στο περιοδικό Business Insider και προσθέτει ότι η εταιρία του έχει ήδη ετοιμάσει έκτακτο πρόγραμμα για τις πιο αγαπημένες χώρες των Γερμανών για διακοπές.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...