285
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά τον κόσμο που έχει μαζευτεί για να τον υποδεχτεί στο εκλογικό κέντρο | ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNews

Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη μέρα

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2019, 11:20
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρετά τον κόσμο που έχει μαζευτεί για να τον υποδεχτεί στο εκλογικό κέντρο
|ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ IntimeNews

Ψήφισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη μέρα

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουλίου 2019, 11:20

Εν μέσω επευφημιών από πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό τμήμα του Περιστερίου έφτασε να ψηφίσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «να τος, να τος ο πρωθυπουργός» με τον κ. Μητσοτάκη να τους χαιρετά ευδιάθετος. Ο κόσμος ήταν τόσος, που ο κ. Μητσοτάκης χρειάστηκε αρκετά λεπτά μέχρι να καταφέρει να διανύσει την αυλή του σχολείου και μπει μέσα για να ψηφίσει για τις εκλογές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ψηφίζει χαμογελαστός

Ωστόσο, έξω από το εκλογικό τμήμα του 1ου Γενικού Λυκείου Περιστερίου δημιουργήθηκε και μικρή ένταση καθώς στον χώρο είχαν συγκεντρωθεί μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που σήκωσαν πανό.  Ο κ. Μητσοτάκης αγνόησε τις φωνές και τα συνθήματα και μπήκε στο εκλογικό τμήμα χαμογελαστός προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

«Οι εκλογές είναι μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας και στέκομαι με σεβασμό απέναντι στην απόφαση των Ελλήνων» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης στις κάμερες.

«Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες παίρνουν τις τύχες της χώρας στα χέρια τους και είμαι σίγουρος ότι αύριο ξημερώνει μια καλύτερη μέρα για όλους» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ και ευχήθηκε καλή ψήφο σε όλους και όλες.

Αποχωρώντας από το εκλογικό κέντρο

Ο κ. Μητσοτάκης που συνοδευόταν από τον γιο του συνομίλησε με όλους όσοι τον προσέγγισαν και φωτογραφήθηκε με όσους το ζήτησαν.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...