254
Εγώ ήδη έφυγα, ο Σταύρος μάλλον θα φύγει, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του Ποταμιού | INTIMEnews

Ψαριανός: Ο Σταύρος νόμιζε ότι θα μπούμε στο ΠΑΣΟΚ και θα πάρουμε το μαγαζί

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2018, 12:55
Εγώ ήδη έφυγα, ο Σταύρος μάλλον θα φύγει, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του Ποταμιού
|INTIMEnews

Ψαριανός: Ο Σταύρος νόμιζε ότι θα μπούμε στο ΠΑΣΟΚ και θα πάρουμε το μαγαζί

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουνίου 2018, 12:55

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπάθησε να διορθώσει τα όποια λάθη μέσα στο Κίνημα Αλλαγής, δεν τα κατάφερε και πλέον ετοιμάζεται να αποχωρήσει. Αυτό το μοτίβο περιέγραψε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο ήδη, κατά δήλωσή του, αποχωρήσας από το ΚΙΝΑΛ Γρηγόρης Ψαριανός, κρατώντας πάντως και μία μικρή επιφύλαξη για την τελική απόφαση του επικεφαλής του Ποταμιού.

Για μία ακόμη φορά ο βουλευτής Β’ Αθηνών έστρεψε τα βέλη του στην πρόεδρο του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά για τον προσωποκεντρικό -όπως είπε- τρόπο λειτουργίας του κόμματος και τις αποφάσεις που έλαβε χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με τους υπόλοιπους επικεφαλής των συνιστωσών του Κινήματος.

«Οταν είπε εκλογές τώρα, δεν είχε συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο, ούτε είχε υπάρξει κάποια συζήτηση προηγουμένως» παρατήρησε ο κ. Ψαριανός, ενώ χαρακτηριστική ήταν απάντησή του στο ερώτημα γιατί τελικά μπήκε στο ΚΙΝΑΛ το Ποτάμι και με ποιες επιδιώξεις:

«Ο Σταύρος (Θεοδωράκης) νόμιζε ότι θα μπούμε στο ΠΑΣΟΚ και θα πάρουμε το μαγαζί» είπε, για να συμπληρώσει χαρακτηριστικά:

«Θέλαμε το Κίνημα Αλλαγής να είναι ένας νέος χώρος του προοδευτικού, φιλοευρωπαϊκού κέντρου και όχι αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ του Κίμωνα Κουλούρη και του Κατσιφάρα».

Οσο για το μέλλον του Ποταμιού εκτός ΚΙΝΑΛ; Ο κ. Ψαριανός είπε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένας αληθινά μεταρρυθμιστικός φορέας -τύπου Μακρόν- ίσως με την Ωρα Αποφάσεων της Αννας Διαμαντοπούλου. «To Ποτάμι δεν διαλύεται, ενώ οι ΑΝΕΛ, έχουν ήδη διαλυθεί» παρατήρησε με νόημα, λέγοντας ότι ήδη δύο βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελληνων έχουν συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς πάντως να τους κατονομάσει.

Βέβαια, ο κ. Ψαριανός απέφυγε να σχολιάσει ότι, από την άλλη, βουλευτές και ευρωβουλευτές του Ποταμιού βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...