317
Η Ολγα Τρέμη ανάμεσα στον Ηλία Κανέλλη και τον Αντώνη Δελλατόλα | ΕΡΤ

Πρώτο «στοίχημα» για τη νέα ΕΡΤ με την Ολγα Τρέμη από Δευτέρα

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2019, 17:26
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 15/11/2019, 23:11
Η Ολγα Τρέμη ανάμεσα στον Ηλία Κανέλλη και τον Αντώνη Δελλατόλα
|ΕΡΤ

Πρώτο «στοίχημα» για τη νέα ΕΡΤ με την Ολγα Τρέμη από Δευτέρα

Protagon Team Protagon Team 15 Νοεμβρίου 2019, 17:26
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 15/11/2019, 23:11

Είναι το πρώτο μεγάλο δημοσιογραφικό στοίχημα της νέας ΕΡΤ: μια καθημερινή ενημερωτική βραδινή εκπομπή, με κεντρική παρουσιάστρια την Ολγα Τρέμη, η οποία διαδέχεται, τρόπον τινά, τα αντίστοιχα σχήματα που υπήρξαν τα προηγούμενα χρόνια –και επί προηγούμενων διοικήσεων– καλύπτοντας με τον δικό τους τρόπο την πολιτική επικαιρότητα. Αυτό λοιπόν το στοίχημα ξεκινά την προσεχή Δευτέρα στις 10 μ.μ., αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων – τίτλος της εκπομπής «10».

Η «συνταγή» δεν είναι πρωτότυπη –δεν υπήρχε λόγος άλλωστε. Η αλλαγή είναι τα πρόσωπα. Και η προσέγγιση. Την κυρία Τρέμη, που επιστρέφει στην TV μετά την περιπέτεια του Μega, θα πλαισιώνουν ο εκδότης του «Ποντικιού» Αντώνης Δελλατόλας και ο αρθρογράφος των «Νέων» Ηλίας Κανέλλης, παρέχοντας αναλύσεις και απόψεις από τις δύο πλευρές του πολιτικού φάσματος, με στόχο, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΡΤ, την ανάδειξη όλων των πτυχών τους και των προεκτάσεών τους.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 10, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, και υπόσχεται να επιχειρεί μια διαφορετική, ουσιαστική και πολύπλευρη προσέγγιση της επικαιρότητας, με το κύρος, την πολυφωνία, την αξιοπιστία και την αμεροληψία που αρμόζουν στη δημόσια τηλεόραση.

Πίσω, αλλά και μπροστά από τις κάμερες, θα βρίσκεται μια επιτελική ομάδα: το πολιτικό ρεπορτάζ θα μεταφέρει η Κατερίνα Γαλανού της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», στην αρχισυνταξία της εκπομπής θα είναι η Νικόλ Λειβαδάρη, που πρόσφατα αποχώρησε από το Open, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Ανδρεαδέλη, ενώ τη δημοσιογραφική ομάδα του «10» θα συμπληρώνουν οι Κατερίνα Πλατή, Στέλιος Σαρέσκος και Εβελίνα Μπουλούτσου.

Οι συντελεστές της εκπομπής (από αριστερά): Ηλίας Κανέλλης, Κατερίνα Γαλανού, Ολγα Τρέμη, Νικόλ Λειβαδάρη και Αντώνης Δελατόλας

Το στοίχημα της εκπομπής, όπως σημειώνει η ΕΡΤ, είναι η αμερόληπτη παρουσίαση των κρίσιμων γεγονότων, με βασική αρχή «να ακούγονται όλες οι θέσεις και να δίνεται χώρος στις αντιθέσεις, αλλά και στις συνθέσεις».

Για το κόστος της εκπομπής «10» εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΡΤ (εδώ).

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...