239
Γεννηματά και Ανδρουλάκης τον περασμένο Απρίλιο, όταν κάποιοι στο ΚΙΝΑΛ έβαζαν στοιχήματα για διψήφιο ποσοστό στις εκλογές. Τώρα όμως... | Nikos Libertas / SOOC

Πρώτο «καρφί» Ανδρουλάκη για Γεννηματά: «Το αποτέλεσμα δεν συμβαδίζει με τις προσδοκίες μας»

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2019, 18:00
Γεννηματά και Ανδρουλάκης τον περασμένο Απρίλιο, όταν κάποιοι στο ΚΙΝΑΛ έβαζαν στοιχήματα για διψήφιο ποσοστό στις εκλογές. Τώρα όμως...
|Nikos Libertas / SOOC

Πρώτο «καρφί» Ανδρουλάκη για Γεννηματά: «Το αποτέλεσμα δεν συμβαδίζει με τις προσδοκίες μας»

Protagon Team Protagon Team 11 Ιουλίου 2019, 18:00

Η πρώτη αμφισβήτηση της επίσημης γραμμής της Χαριλάου Τρικούπη περί επιτυχημένης εκλογικής μάχης στις 7 Ιουλίου για το Κίνημα Αλλαγής διατυπώθηκε, δια στόματος Νίκου Ανδρουλάκη.

«Το αποτέλεσμα δεν συμβαδίζει με τις προσδοκίες του κόμματός μας. Οφείλουμε να συζητήσουμε τα αίτια και να δούμε συντεταγμένα τις επόμενες κινήσεις» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Μολονότι είναι ευρωβουλευτής και άρα μακριά από την Αθήνα, ο κ. Ανδρουλάκης δεν έκρυψε ποτέ τη φιλοδοξία του να ηγηθεί της παράταξης –ας μην ξεχνάμε ότι τον Νοέμβριο του 2017 ήταν δεύτερος στις εκλογές για την αρχηγία του υπό διαμόρφωση τότε νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Μιλώντας την Πέμπτη στον ραδιοσταθμό «News 24/7» ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε συντεταγμένο διάλογο και λύσεις για την επόμενη μέρα του Κινήματος Αλλαγής, το οποίο στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου αναδείχθηκε τρίτο κόμμα με ποσοστό 8,10%.

Οταν ρωτήθηκε για το αν τίθεται θέμα ηγεσίας, αμφισβήτησης δηλαδή της Φώφης Γεννηματά, απάντησε: «Στα όργανά μας συζητάμε για όλα». Αφησε δε να εννοηθεί ότι πλέον οι επιλογές είναι δύο: ή το άνοιγμα του Κινήματος Αλλαγής σε νέες δυνάμεις ή η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ.

Κατά τα άλλα, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, αποκάλυψε ότι δεν θα ψηφίσει για πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μολονότι δεν έχει πάρει ακόμα απόφαση το ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα επί του θέματος.

«Θέλω μια δημοκρατική Ευρώπη» είπε και κατηγόρησε τη γερμανίδα υπουργός Αμυνας ότι φλερτάρει με τις ψήφους της ακροδεξιάς για να πετύχει την εκλογή της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...