211
Mαζί με τα φώτα σβήνουν και τα χαμόγελα για τον Λάκη Λαζόπουλο | Οpen TV

Πρόωρο τέλος (;) εν μέσω προεκλογικής περιόδου για Λαζόπουλο από το Open

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2019, 11:20
Mαζί με τα φώτα σβήνουν και τα χαμόγελα για τον Λάκη Λαζόπουλο
|Οpen TV

Πρόωρο τέλος (;) εν μέσω προεκλογικής περιόδου για Λαζόπουλο από το Open

Protagon Team Protagon Team 24 Μαΐου 2019, 11:20

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου στις τηλεοπτικές οθόνες διαφημίστηκε ως «μεγάλη επάνοδος» και η διοίκηση του Open TV πόνταρε πολλά πάνω του, σε σημείο που του παραχώρησε εν λευκώ ολόκληρη τη βραδινή ζώνη της Τρίτης.

Με δύο back to back εκπομπές («Αλ Τσαντίρι νιουζ» και «Αλ Σιχτίρι») ο Λαζόπουλος προέβαλε ως το δυνατό χαρτί του καναλιού απέναντι σε εκπομπές ιδιαίτερης δημοφιλίας στα κανάλια του ανταγωνισμού («Τατουάζ, Μάστερ Σεφ), οι προσδοκίες όμως δεν επαλήθευτηκαν και ήδη από τις πρώτες εκπομπές τα νούμερα άρχισαν να κατρακυλούν.

Η τάση αυτή συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του Οpen να υποχρεωθούν να συμπιέσουν τη διάρκεια του σόου Λαζόπουλου. Ουσιαστικά οι δύο εκπομπές έγιναν μία και πάλι όμως η τηλεθέαση παρέμεινε καθηλωμένη σε χαμηλά ποσοστά.

Νέες πληροφορίες τώρα, αναφέρουν ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα ρίξει αυλαία στις 4 Ιουνίου, με άγνωστο αν θα συνεχίσει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Από τους επιτελείς του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη δεν έχει γίνει ούτε καν κρούση για ραντεβού των δύο πλευρών. Σε κάθε περίπτωση ο ηθοποιός – παρουσιαστής δείχνει ότι δύσκολα θα ξεπεράσει τον χαρακτηρισμό «καμένο χαρτί» για τη σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα.

Ετσι εν μέσω προεκλογικής περιόδου και ενώ θα έχουν μεσολαβήσει οι κάλπες των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών, το «Αλ Τσαντίρι» θα ρίξει τίτλους τέλους στις 4 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...