150
Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στα δικαστήρια της Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα προστασίας | ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/Intime

Προθεσμία για τις 25 Ιουλίου έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την απολογία της

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2022, 12:17
Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγείται στα δικαστήρια της Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα προστασίας
|ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/Intime

Προθεσμία για τις 25 Ιουλίου έλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την απολογία της

Protagon Team Protagon Team 20 Ιουλίου 2022, 12:17

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου θα βρεθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου ενώπιον της ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση θανάτου της πρωτότοκης κόρης της, μετά την προθεσμία που έλαβε την Τετάρτη, ώστε να προετοιμάσει την απολογία της για τη νέα κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της.

Η προσωρινά κρατούμενη για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της οδηγήθηκε κάτω από ισχυρότατα μέτρα προστασίας στα δικαστήρια της Ευελπίδων, προκειμένου να ζητήσει προθεσμία για την απολογία της για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο τον Απρίλιο του 2021.

Η γυναίκα, που ερευνάται αν είχε εμπλοκή στους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών της, μεταφέρθηκε στο ανακριτικό γραφείο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας που βαρύνει, πλέον, την 33χρονη μητέρα της Τζωρτζίνας αφορά την ανακοπή που είχε υποστεί το παιδί μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσκοκομείο Πάτρας. Το περιστατικό είχε αντιμετωπιστεί από τους γιατρούς, αφήνοντας, όμως, μόνιμη εγκεφαλική βλάβη στο κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...