130
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε με αφορμή την τρίτη μήνυση ο Δημήτρης Λιγνάδης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης | SOOC

Προς νέες διώξεις Λιγνάδη με την κατηγορία του βιασμού

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2021, 16:00
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε με αφορμή την τρίτη μήνυση ο Δημήτρης Λιγνάδης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης
|SOOC

Προς νέες διώξεις Λιγνάδη με την κατηγορία του βιασμού

Protagon Team Protagon Team 29 Μαρτίου 2021, 16:00

Ολοκληρώνεται η έρευνα των εισαγγελικών αρχών για την τρίτη μήνυση σε βάρος του ήδη προφυλακισμένου Δημήτρη Λιγνάδη, που αφορά την κατηγορία του βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο μηνυτής είναι Ελληνας και δεν έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο. Στη μήνυση που κατέθεσε, κατηγορεί τον Δημήτρη Λιγνάδη ότι τον βίασε στο σπίτι του το 2018, αφού του έδειξε πορνογραφικό υλικό που διατηρούσε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε με αφορμή την τρίτη μήνυση, ο Δημήτρης Λιγνάδης κλήθηκε και έδωσε εξηγήσεις από τις φυλακές της Τρίπολης, όπου και κρατείται.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο σκηνοθέτης αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Αναμένεται τέλος η απόφαση της ανακρίτριας και για την τέταρτη καταγγελία σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, για βιασμό ενός 24χρονου σήμερα άνδρα, όταν ήταν 17 ετών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...