231
Στιγμές τρόμου περιγράφουν στη σχετική ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του «Αττικόν» | INTIMEnews

Προπηλακισμοί από τραμπούκους αρνητές του κορονοϊού στο «Αττικόν» – «ανέβασαν» και βίντεο!

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2021, 15:07
Στιγμές τρόμου περιγράφουν στη σχετική ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι του «Αττικόν»
|INTIMEnews

Προπηλακισμοί από τραμπούκους αρνητές του κορονοϊού στο «Αττικόν» – «ανέβασαν» και βίντεο!

Protagon Team Protagon Team 19 Απριλίου 2021, 15:07

Προπηλακισμό μελών του προσωπικού του νοσοκομείου «Αττικόν» από συγγενείς ασθενούς -αρνητές κορονοϊού- ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον ιό, καταγγέλλει των Σωματείο Εργαζομένων του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με την περιγραφή των εργαζομένων, οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου την περασμένη Κυριακή εισέβαλαν στο νοσοκομείο και άρχισαν να βιντεοσκοπούν τους χώρους με κινητό, προπηλάκισαν μέλη του προσωπικού, ενώ αρνούνταν ότι ο ασθενής τους είχε διαγνωστεί με κορονοϊό.

Η επεισοδιακή εισβολή των τραμπούκων αρνητών του κορονοϊού στο «Αττικόν» συνοδεύτηκε από κατηγορίες και ένα «ποτ πουρί» «γνωστών»  συνωμοσιολογικών θεωριών για «απαγωγές ασθενών χωρίς να ενημερώνονται οι συγγενείς τους», για γιατρούς που «βαφτίζουν ψευδώς ασθενείς ως Covid» και τους «κλειδώνουν σε θαλάμους, χωρίς καν να τους κοιτάζουν» και για ασθενείς που «κρατούνται στα νοσοκομεία παρότι είναι καλά, βγάζοντας επίτηδες θετικά τεστ»!

Στη σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως «δεν πρόκειται για τόσο αυθόρμητο ούτε μεμονωμένο γεγονός», καθώς «αντίστοιχες πρακτικές συμβαίνουν και σε άλλα νοσοκομεία και εκπορεύονται από διάφορους ακροδεξιούς κύκλους, υπηρετώντας σκοπιμότητες εκείνων που στοχεύουν να στρέψουν την οργή του κόσμου για την πολιτική διαχείριση της πανδημίας κατά των υγειονομικών».

Εκφράζεται δε η έντονη διαμαρτυρία των εργαζομένων για την ανοχή που επιδεικνύεται από τις αρχές σε τέτοιες περιπτώσεις διασποράς ψευδών ειδήσεων και πρόκλησης κινδύνου κατά της δημόσιας υγείας.

«Το λιγότερο που οφείλουν να κάνουν είναι να φροντίσουν για το άμεσο κατέβασμα του συγκεκριμένου βίντεο και άλλων ανάλογου περιεχομένου από τους λογαριασμούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», καταλήγει η ανακοίνωση από το Σωματείο Εργαζομένων του Αττικόν

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...