173
Από τη μεταγωγή του 34χρονου στονα ανκριτή | InTime News / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Προφυλακιστέος ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2022, 15:27
Από τη μεταγωγή του 34χρονου στονα ανκριτή
|InTime News / ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Προφυλακιστέος ο πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο Εφετείο

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2022, 15:27

Στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο 34χρονος που το πρωί του Σαββάτου εισέβαλε με αυτοκίνητο στον χώρο στάθμευσης του Εφετείου (περισσότερα εδώ), μετά την απολογία του στον ανακριτή για τα ναρκωτικά και το ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό που βρέθηκε εντός του οχήματος του αλλά και στο σπίτι του.

Ο κατηγορούμενος, που είχε συμμετάσχει σε δημοφιλές ριάλιτι στο παρελθόν, φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για τις πράξεις του, κατά την απολογία του, ενώ ισχυρίστηκε πως είναι τοξικοεξαρτημένος, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Οπως φέρεται να είπε στον δικαστικό λειτουργό ο 34χρονος, τα χρήματα που βρέθηκαν κατά την σύλληψη του είναι νόμιμα και αποτελούν αποταμιεύσεις και εισοδήματα από αγοραπωλησίες οικογενειακών ακινήτων. Φαίνεται επίσης να είπε πως μέρος από το ποσό που αναφέρεται στην δικογραφία, περίπου 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά, προέρχεται από την εργασία του ως συνοδός.

Ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέο τον 34χρονο, κατά την ίδια πηγή.

Μετά την σύλληψη του ο κατηγορούμενος είχε κρατηθεί σε δημόσια ψυχιατρική κλινική, ενώ την Τρίτη η υπεράσπισή του κατέθεσε στον ανακριτή αίτημα προκειμένου να διενεργηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News