270
|

Προφυλακιστέος ο 51χρονος δάσκαλος για την αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας στην Ερέτρια

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2020, 16:49

Προφυλακιστέος ο 51χρονος δάσκαλος για την αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας στην Ερέτρια

Protagon Team Protagon Team 9 Ιουλίου 2020, 16:49

Προφυλακιστέος κρίθηκε με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ο 51 ετών δάσκαλος από την Ερέτρια, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, ο εκπαιδευτικός έφτασε στα δικαστήρια της Χαλκίδας, γύρω στις 12 το μεσημέρι, και ανακρίθηκε περίπου για δύο ώρες.  Γύρω στις 2:30 το μεσημέρι εξήλθε από τα δικαστήρια και με τη συνοδεία των αστυνομικών έφτασε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας.

Η υπόθεση αποπλάνησης της 14χρονης μαθήτριας αποκαλύφθηκε την Τετάρτη.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την σεξουαλική τους σχέση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια Χαλκίδας, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο 51χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά την 14χρονη από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Μετά την καταγγελία, η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί στενά τον εκπαιδευτικό. Τελικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το βράδυ της Δευτέρας ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με τη μαθήτρια. Η σύλληψή του, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε επ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του και βρίσκονταν σε ερωτικές περιπτύξεις.

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή Χαλκίδας, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

Κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, οδηγήθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του στη φυλακή, με σύμφων γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ηδη έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Μιλώντας για τον 51χρονο δάσκαλο, ο διευθυντής του σχολείου είπε ότι πρόκειται για «πρότυπο εκπαιδευτικού και ανθρώπου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...