679
Η 29χρονη, που έγινε γνωστή από παρουσία της σε ριάλιτι, οδηγείται στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας | SOOC

Προφυλακιστέοι το 29χρονο μοντέλο και ο σύντροφός της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνη

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2021, 17:52
Η 29χρονη, που έγινε γνωστή από παρουσία της σε ριάλιτι, οδηγείται στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας
|SOOC

Προφυλακιστέοι το 29χρονο μοντέλο και ο σύντροφός της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνη

Protagon Team Protagon Team 13 Σεπτεμβρίου 2021, 17:52

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας το 29χρονο μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της, οι οποίοι συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Σμύρνη με 7,8 κιλά κοκαΐνη.

Από την πρώτη στιγμή η 29χρονη αρνείται τις κατηγορίες, με τον 32χρονο σύντροφό της να προσπαθεί να πάρει πάνω του όλη την ευθύνη. Υποστηρίζει ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, ότι δεν είχε σκοπό να διακινήσει την κοκαΐνη και ότι η μέλλουσα γυναίκα του δεν εμπλέκεται καθόλου στην επίμαχη υπόθεση.

Ο 32χρονος υποστηρίζει πως δέχτηκε να μεταφέρει την επίμαχη βαλίτσα με τα ναρκωτικά, χωρίς όμως τα 7,8 κιλά που υπήρχαν μέσα να είναι δικά του. Δηλώνει θύμα μιας σκευωρίας που όπως λέει στήθηκε σε βάρος του.

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε, το ζευγάρι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας πριν να συλληφθεί την Πέμπτη, καθώς οι αστυνομικοί είχαν συγκεκριμένη πληροφορία από άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του για λόγους ασφάλειας της ζωής του.

Η πληροφορία, σύμφωνα με κατάθεση Αστυνομικού που συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης των δύο, έδινε συγκεκριμένα στοιχεία και περιγραφές του 29χρονου μοντέλου και του 32χρονου συντρόφου της για διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης σε νυχτερινά καταστήματα. Ο πληροφοριοδότης φέρεται επίσης να ανέφερε πως οι δύο κατηγορούμενοι πωλούσαν έναντι 40.000 ευρώ το κιλό την κοκαΐνη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ήταν η ακόλουθη:

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της 9-9-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο (2) ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα), κατηγορούμενοι για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών. Επιπρόσθετα ο ημεδαπός κατηγορείται και για βία κατά υπαλλήλων.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση των ανωτέρω στη διακίνηση κοκαΐνης, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου Αθηνών και των Νοτίων Προαστίων, εντοπίστηκαν οι δύο ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων.

Ο ανωτέρω προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, κτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στην Αθήνα, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους -0,1- γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
το χρηματικό ποσό των -5.050- ευρώ
Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
δίκυκλη μοτοσυκλέτα
-3- συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Σύμφωνα με το in.gr, οι πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς, ανέφεραν ότι το μοντέλο και ο σύντροφός της, είναι μέλη ενός μεγαλύτερου κυκλώματος που φαίνεται να διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στα νότια προάστια.

Όταν έφτασαν αυτές οι πληροφορίες στα χέρια της αστυνομίας τέθηκε υπό παρακολούθηση ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν στη Νέα Σμύρνη, απ’ όπου και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν πρώτα τον 32χρονο, ο όποιος σύμφωνα με καταθέσεις, «αντιστάθηκε σθεναρά» και είχε πάνω του «επτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μεικτού βάρους 7,8 κιλών και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του, όπου συνέλαβαν την 29χρονη.

Μέσα στο σπίτι βρέθηκαν 10 γραμμάρια κοκαΐνης, ενώ στο διαβιβαστικό της Αστυνομίας προς τον εισαγγελέα αναφέρεται πως η κατηγορουμένη φέρεται να έριξε άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών στην τουαλέτα, όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς.

Ενώπιον του ανακριτή, ο 32χρονος κατηγορούμενος δεν άλλαξε στάση σε σχέση με όσα ανέφερε στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι ανέλαβε να μεταφέρει τη βαλίτσα για λογαριασμό άλλου προσώπου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί υπογραμμίζουν ότι το μοντέλο παρουσίασε ύποπτη συμπεριφορά όταν έφτασαν στο σπίτι στο Παγκράτι. Ειδικότερα, τονίζουν ότι τράβηξε το σύρτη της πόρτας και έκανε φασαρία, με τους αστυνομικούς να υποπτεύονται ότι προσπαθούσε να ξεφορτωθεί τα υπόλοιπα ναρκωτικά που βρίσκονταν στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πάντως προσπαθούν να «δουν» τη μεγάλη εικόνα της υπόθεσης, δηλαδή από πού προέρχονται τα ναρκωτικά και πώς έφτασαν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι μάλλον ήρθαν στην Ελλάδα μέσω κοντέινερ ή ιστιοπλοϊκού σκάφους και να είναι τμήμα από μια μεγαλύτερη ποσότητα –πιθανόν και 100 κιλών (!) καθαρής κοκαΐνης που ήρθε στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...