Επικαιρότητα

Προανακριτική Παππά: Σε καραντίνα ο Καλογρίτσας – αναβλήθηκε ξανά η κατάθεσή του

Σε σίριαλ εξελίσσεται η εξέταση του άλλοτε «κόκκινου» εργολάβου στην ειδική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών
Protagon Team

Ο Χρήστος Καλογρίτσας, βασικός μάρτυρας στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής για τον ρόλο του Νίκου Παππά στην περιβόητη υπόθεση «SYRIZA Channel», ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε καραντίνα και η προγραμματισμένη για τις 5 Μαΐου κατάθεσή του αναβλήθηκε.

Οπως έγινε γνωστό, ο μάρτυς απέστειλε βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στον πρόεδρο της Επιτροπής, Σταύρο Κελέτση, στην οποία αναφέρεται ότι από τις 30/4/2021  βρίσκεται σε καθεστώς καραντίνας, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η εξέταση Καλογρίτσα αναμένεται να προγραμματιστεί εκ νέου, αφού θα έχουν περάσει οι 14 ημέρες της καραντίνας, ενώ η συνεδρίαση της 5ης Μαΐου ματαιώθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση Καλογρίτσα είχε προγραμματιστεί αρχικά για την περίοδο πριν από τις διακοπές του Πάσχα, ωστόσο, επικαλούμενος μυικούς πόνους που ένιωσε μετά τον εμβολιασμό του κατά της Covid-19, δόθηκε παράταση για την Τετάρτη 5 Μαΐου. Και τώρα, λόγω καραντίνας, ήρθε και η νέα αναβολή.