276
Η Κίμ Καρντάσιαν έγινε 40 ετών και το γιόρτασε δεόντως - αλλά και κρυφά | Twitter

Πριβέ πάρτι γενεθλίων σε ιδιωτικό νησί, η «απάντηση» της Κιμ Καρντάσιαν στην πανδημία

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2020, 15:07
Η Κίμ Καρντάσιαν έγινε 40 ετών και το γιόρτασε δεόντως - αλλά και κρυφά
|Twitter

Πριβέ πάρτι γενεθλίων σε ιδιωτικό νησί, η «απάντηση» της Κιμ Καρντάσιαν στην πανδημία

Protagon Team Protagon Team 28 Οκτωβρίου 2020, 15:07

Η πανδημία μάς έβγαλε όλους από τα νερά μας, όλοι πλέον το παραδεχόμαστε και όλοι αναζητούμε έναν τρόπο για να ξαναγυρίσουμε σε μια κανονικότητα.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας πορεύεται όπως μπορεί. Αλλος με μια βόλτα, άλλος ξαναβρίσκοντας μια απόλαυση που του έλειψε, άλλος – αν μάλιστα ο «άλλος» λέγεται Κιμ Καρντάσιαν – με μια εκδρομή σε ιδιωτικό νησί.

Η περσόνα των κοινωνικών δικτύων γιόρτασε προσφάτως τα 40α της γενέθλια και μοιράστηκε τις λεπτομέρειες με τα εκατομμύρια followers που την παρακολουθούν στο Twitter.

Απέκρυψε το πού έγινε το πάρτι, αλλά αποκάλυψε ότι οι καλεσμένοι μπήκαν σε καραντίνα δύο εβδομάδων και πέρασαν από τεστ για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να μεταφέρουν στο πάρτι και τους καλεσμένους τον κορονοϊό.

Εκανα έκπληξη στον «πιο κοντινό μου κύκλο στενών φίλων» ένα ταξίδι σε ιδιωτικό νησί, έγραψε η Καρντάσιαν για τα γενέθλια. Διάλεξε, όπως λέει, ένα ιδιωτικό νησί «όπου μπορούμε να προσποιηθούμε ότι για λίγο τα πράγματα είναι κανονικά».

Η «κανονικότητα» του νησιού της Καρντάσιαν περιλάμβανε χορό, βόλτα με τα ποδήλατα, κολύμπι κοντά σε φάλαινες και ταινίες στην παραλία.

Οι χρήστες του Twitter, όπως ανέφερε ο Guardian, είχαν κάποια εύλογα ερωτήματα για το πάρτι. Πόσο έκπληξη ήταν το ότι οι καλεσμένοι ήταν για δύο εβδομάδες σε καραντίνα, ρωτούσαν.

Περισσότερο όμως απορούν για την αναισθησία της Καρντάσιαν να προβάλει διακοπές σε πριβέ νησιά την ώρα που εκατομμύρια άλλοι σε όλο τον κόσμο και εξαιτίας της κρίσης βασίζονται σε συσσίτια για να τα βγάλουν πέρα.

Θυμήθηκαν μάλιστα, για να αποδώσουν την ατμόσφαιρα σε αυτό το πριβέ πάρτι της τηλεπερσόνας, την βραβευμένη κορεατική ταινία «Παράσιτα»,

…τους «Σοπράνος»,

…τον ζωγράφο Ιερώνυμο Μπος, όπως έκανε ο ερευνητής δημοσιογράφος Ρόναν Φάροου

…ή τις χορεύτριες του Ανρί Ματίς, όπως έκανε το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης!

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...