Οι Blondie θα κάνουν πρεμιέρα στην νέα υπηρεσία ψυχαγωγίας της Amazon | Shutterstock
Επικαιρότητα

Πριβέ online συναυλίες θα προσφέρει  η Amazon

O εμπορικός γίγαντας του Διαδικτύου, στα βήματα της επιτυχίας του Netflix, δημιούργησε μια νέα υπηρεσία όπου διάσημοι καλλιτέχνες θα τραγουδούν για τους χρήστες της
Protagon Team

Η επιτυχία της online υπηρεσίας προβολής σειρών και ταινιών Netflix οδήγησε την Amazon στην δημιουργία μιας αντίστοιχης υπηρεσίας την οποία ονόμασε Prime Video. Η Amazon ανακοίνωσε ότι εμπλουτίζει την υπηρεσία της με το Prime Live Events το οποίο όπως λέει και το όνομα του θα είναι ένα πρόγραμμα προβολής διαφόρων ζωντανών γεγονότων.

Η υπηρεσία αυτή θα αφορά κατά βάση την προβολή συναυλιών διάσημων καλλιτεχνών αποκλειστικά για τους χρήστες της υπηρεσίας. Οπως αναφέρει σε δημοσιεύμά της η Daily Mail, η έναρξη του Prime Live Events θα γίνει στις 23 Μαΐου με συναυλία των Blondie στο Round Chappel στο Λονδίνο. Πρόκειται για μια εκκλησία που εδώ και πολλά χρόνια έπαψε να λειτουργεί ως θρησκευτικός χώρος αλλά το κτίριο κρίθηκε διατηρητέο και σε αυτό πραγματοποιούνται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Την συναυλία θα παρακολουθήσουν από κοντά 800 επιλεγμένα άτομα και φυσικά οι χρήστες της υπηρεσίας.

Δείτε το επίσημο βίντεο της νέας υπηρεσίας: