278
To παλιό ησυχαστήριο του Στιβ ΜακΚουίν στο Μαλιμπού - πουλήθηκε κι αυτό | Sotheby's International Realty

Πουλήθηκε για 12,1 εκατ. δολάρια το σπίτι του Στιβ ΜακΚουίν στο Μαλιμπού

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2021, 15:33
To παλιό ησυχαστήριο του Στιβ ΜακΚουίν στο Μαλιμπού - πουλήθηκε κι αυτό
| Sotheby's International Realty

Πουλήθηκε για 12,1 εκατ. δολάρια το σπίτι του Στιβ ΜακΚουίν στο Μαλιμπού

Protagon Team Protagon Team 16 Αυγούστου 2021, 15:33

Τελικά πωλήθηκε. Η θρυλική παραλιακή κατοικία του Στιβ ΜακΚουίν στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας βρήκε αγοραστή –σύμφωνα με το People πουλήθηκε για 12,1 εκατομμύρια δολάρια.

Το σπίτι των 306 τ.μ. το οποίο ήταν η κύρια κατοικία του ΜακΚουίν κατά τη δεκαετία του 1970, όταν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Αλι ΜακΓκρόου, διατέθηκε προς πώληση από τον Sotheby’s International Realty, το τμήμα real estate που έχει δημιουργήσει εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια ο οίκος Sotheby’s.

Ωστόσο, η τιμή των 12,2 εκατ. δολαρίων που αναζητούσε ο πωλητής δεν επετεύχθη.

Το οίκημα βρίσκεται σε έναν ιδιωτικό περιφραγμένο δρόμο στην περιοχή Broad Beach και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και αντίστοιχα μπάνια, με σχεδόν κάθε δωμάτιο να έχει θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Τα μεγάλα παράθυρα σε όλο το σπίτι προσφέρουν εκπληκτική θέα από οποιοδήποτε σημείο. Διαθέτει επίσης ένα μεγάλο δωμάτιο με τζάκι και θολωτές οροφές, καθώς και πρόσφατα ανακαινισμένη κουζίνα που συνδέεται με μία ευάερη τραπεζαρία.

Ο ΜακΚουίν, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο των πνευμόνων, πέθανε σε ηλικία 50 ετών. Πιστεύεται ότι η ασθένεια προκλήθηκε κυρίως από την εποχή που υπηρετούσε στους πεζοναύτες, καθώς και στον αμίαντο που χρησιμοποιούσαν ως μόνωση στις κινηματογραφικές σκηνές, στα προστατευτικά κοστούμια και στα κράνη των οδηγών αγώνων.

Η δεύτερη σύζυγός του, Αλι ΜακΓκρόου, μίλησε για την ταραχώδη σχέση τους στο People, λέγοντας: «Mακάρι να είχαμε γεράσει και οι δύο νηφάλιοι. Υπήρχαν υπέροχες, αλλά και τρομακτικές ημέρες».

Οτιδήποτε ανήκε στον σταρ του Χόλιγουντ απέκτησε μεγάλη αξία τα τελευταία χρόνια. Σε δημοπρασία το 2020, ένα Ford Mustang του 1968, το οποίο οδηγούσε ο ηθοποιός στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο για τις ανάγκες της ταινίας «Bullitt», πωλήθηκε 3,4 εκατομμύρια δολάρια και έγινε το πιο ακριβό μοντέλο Mustang στον κόσμο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...