363
Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Ποταμιού | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Το Ποτάμι παρουσίασε τους υποψηφίους του για τις ευρωεκλογές

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2019, 17:02
Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Ποταμιού
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Το Ποτάμι παρουσίασε τους υποψηφίους του για τις ευρωεκλογές

Protagon Team Protagon Team 22 Απριλίου 2019, 17:02

Με σύνθημα «Αλήθειες Μόνο» παρουσιάστηκε στον χώρο «Αλσος» το ευρωψηφοδέλτιο του Ποταμιού, με τον Σταύρο Θεοδωράκη να δηλώνει ως στόχο «η αρπαγή της Ευρώπης να είναι έργο δικό μας και θα είναι για την Αναγέννηση και όχι την καταστροφή της, όπως θέλουν κάποιοι. Όλη η Ευρώπη ένα Ποτάμι».

Το Ποτάμι έκανε παράλληλα τον απολογισμού του έργου του κόμματος στην Ευρωβουλή, ενώ προανήγγειλε και μια δέσμη 27 προτάσεων για το νέο ευρωκοινοβούλιο.

«Πρόκειται για 27 προτάσεις για την ασφάλεια, την οικονομία, την παραγωγή, το διαδίκτυο, την ελευθερία της έκφρασης, για τα δικαιώματα», τόνισε ο επικεφαλής του κόμματος.

«Οι μισοί υποψήφιοί μας, περισσότεροι από τους μισούς, συμμετέχουν για πρώτη φορά σε μια μεγάλη εκλογική μάχη. Άνθρωποι γνώστες των προβλημάτων, αλλά και των δυνατοτήτων της χώρας και της Ευρώπης. Άνθρωποι που έχουν βασανιστεί, άνθρωποι που έχουν πέσει, που έχουν σηκωθεί, που έχουν δημιουργήσει. Δεν είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα και δεν βρέθηκαν σε αυτό το ψηφοδέλτιο μετά από κάποια συναλλαγή. Και μετά μια άλλη ξεχωριστή υπερηφάνεια. Το 1/3 του ψηφοδελτίου εκπροσωπεί τη νέα γενιά. Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Ένας στους τρεις Έλληνες ηλικίας 18 έως 35 ετών, δηλώνει ότι μπορεί να ψηφίσει το Ποτάμι σε αυτές τις ευρωεκλογές. Το 33% της νέας γενιάς με βάση τις έρευνες που δημοσιεύτηκαν το Σάββατο στην Αθήνα μπορεί να ψηφίσουν το Ποτάμι σε αυτές τις ευρωεκλογές. Και μαζί με τους νέους, οι έμπειροι, οι επαΐοντες, οι γνωστικοί», έσπευσε να τονίσει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το Ποτάμι είναι το μόνο ευρωπαϊκό κόμμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη που κόντρα στο κομματικό τους συμφέρον, αποφάσισε να έχει 16 υποψηφίους που δεν ζούνε στην Ελλάδα. Ανθρώπους που αγωνίζονται με τα ελληνικά χρώματα από 16 διαφορετικές γωνιές της Ευρώπης. Για άλλη μια φορά το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού αποφάσισε να παρακούσει την παλαιοκομματική συνταγή που λέει ότι πρέπει να επιλέγεις υποψηφίους μόνο από μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων. Τι τον θέλεις τον υποψήφιο σε μια απομακρυσμένη πόλη της Ευρώπης; Το παρακούσαμε. Γιατί; Γιατί έχουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να δώσουμε λόγο στους εκπροσώπους μιας νέας γενιάς που δημιουργεί εκτός Ελλάδας», πρόσθεσε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Δείτε εδώ τους ευρωβουλευτές του Ποταμιού.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...