156
Φωτογραφία της σπασμένης πόρτας στο γραφείο Τσακαλώτου απο την προηγούμενη «επίσκεψη» των διαρρηκτών που επέστρεψαν και έδρασαν επί ώρες ανενόχλητοι | Facebook/ tsakalotos.euclid

«Ποντικοί» ξανά στο κτίριο του γραφείου Τσακαλώτου – ξήλωσαν μέχρι τις κάσες από τις πόρτες

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2021, 12:17
Φωτογραφία της σπασμένης πόρτας στο γραφείο Τσακαλώτου απο την προηγούμενη «επίσκεψη» των διαρρηκτών που επέστρεψαν και έδρασαν επί ώρες ανενόχλητοι
|Facebook/ tsakalotos.euclid

«Ποντικοί» ξανά στο κτίριο του γραφείου Τσακαλώτου – ξήλωσαν μέχρι τις κάσες από τις πόρτες

Protagon Team Protagon Team 3 Ιουνίου 2021, 12:17

Διαρρήκτες «χτύπησαν» ξανά στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στα Εξάρχεια (σ.σ. το είχαν ανοίξει και στις αρχές του περασμένου μήνα εδώ). Αυτή τη φορά δεν πείραξαν τίποτε από το γραφείο του πρωην υπουργού Οικονομικών, έκαναν όμως και φύλλο και φτερό άλλα 15 γραφεία που στεγάζονται στο κτίριο της οδού Μαυροκορδάτου 9 στο κέντρο της Αθήνας.

Και μπορεί το γραφείο του κ. Τσακαλώτου να «τη γλίτωσε», τα υπόλοιπα όμως, υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, καθως οι δράστες διέλυσαν τα πάντα στο πέρασμά τους μόνο και μόνο για να αποσπάσουν μερικά λάπτοπ και λίγα χρήματα σε μετρητά.

Χαρακτηριστικό της μανίας τους, αλλά και της άνεσης χρόνου που είχαν, το γεγονός ότι άνοιξαν όλα τα γραφεία, σπάζοντας ακόμα και τις κάσες στις πόρτες (για να αχρηστέψουν τις πόρτες ασφαλείας).

Οπως εκτιμά η Αστυνομία, οι δράστες πήδηξαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας από διπλανό κτίριο και, αφού παραβίασαν την πόρτα , άρχισαν να κατεβαίνουν όροφο – όροφο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...