399
|

Σχέση 5 με 7

Αρτεμις Καπούλα Αρτεμις Καπούλα 28 Ιουνίου 2015, 23:01

Σχέση 5 με 7

Αρτεμις Καπούλα Αρτεμις Καπούλα 28 Ιουνίου 2015, 23:01

Ο Βίκτορ Λέβιν, σεναριογράφος και παραγωγός του πολυβραβευμένου «Mad Men», σκηνοθετεί την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία «Σχέση 5 με 7» στην οποία πρωταγωνιστούν ο Αντόν Γιέλτσιν ("StarTrek", "AlphaDog") και η Μπερενίς Μαρλό ("Skyfall"). Δίπλα τους οι Γκλεν Κλόουζ, Φρανκ Λανγκέλα και Ολίβια Θίρλμπι, σε μια ταινία που σκιαγραφεί τη ζάλη, τη λαχτάρα και τον πόνο τού να είσαι νέος και ερωτευμένος.

Μια τυχαία συνάντηση στους δρόμους του Μανχάταν θα φέρει τον εικοσάρη επίδοξο συγγραφέα Μπράιαν (Αντόν Γιέλτσιν) σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση με μια εντυπωσιακή Γαλλίδα, την Άριελ (Μπερενίς Μαρλό).

Η Άριελ λέει στον Μπράιαν ότι μπορεί να τον βλέπει κάθε μέρα, μεταξύ 5 και 7. Αρκεί μια βόλτα κατά μήκος της 5ης Λεωφόρου, ώστε η Άριελ να σοκάρει την αμερικανική ηθική του Μπράιαν. Του αποκαλύπτει ότι είναι παντρεμένη με Γάλλο διπλωμάτη και μητέρα δύο μικρών παιδιών. Ο Μπράιαν, του οποίου ο – όχι και τόσο τέλειος, αλλά – σταθερός γάμος των γονιών του αποτελεί τη θεωρητική του βάση για να κατανοεί και να βιώνει τις ερωτικές του σχέσεις, προβληματίζεται. Διχάζεται ανάμεσα στην έλξη που του ασκεί η Άριελ και την προσήλωσή του στις κοινωνικές νόρμες. Τελικά, υποχωρεί στις «προσωπικές του σειρήνες», καθώς δεν μπορεί ν’ αρνηθεί αυτό που τον προστάζει η καρδιά του. Αφήνεται στο μαγικό ταξίδι που τον προσκαλεί η Άριελ, γίνεται ο εραστής της… 5 με 7 κάθε μέρα και μαθαίνει σημαντικά πράγματα για τη ζωή και τον έρωτα. 

Πρωταγωνιστούν: Αντόν Γιέλτσιν, Μπερενίς Μαρλό, Λάμπερ Ουίλσον, Ολίβια Θέρλμπι, Γκλεν Κλόουζ, Φρανκ Λανγκέλα
Σκηνοθεσία – Σενάριο: Βίκτορ Λέβιν
Παραγωγή: Μπόνι Κέρτις, Σαμ Ένγκλμπαρντ, Γουίλιαμ Ντ. Τζόνσον, Τζούλι Λιν
Φωτογραφία: Αρνό Ποτιέ
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Τζανίν Όπγουολ
Μοντάζ: Ματ Μάντοξ
Μουσική: Ντάνι Μπένσι, Σόντερ Τζούριανς
Κοστούμια: Χάιντι Μπίβενς
Διάρκεια: 95’

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες την Πέμπτη 2 Ιουλίου, από την tanweer.
Δείτε το trailer της ταινίας εδώ

*Έπειτα από κλήρωση 10 τυχεροί, που θα αφήσουν το σχόλιό τους εδώ, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας την Τετάρτη 1η Ιουλίου στον κινηματογράφο Εκράν, στις 21.00*

(Παρακαλούμε, κατά την υποβολή σχολίων, να χρησιμοποιείτε έγκυρο email ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κληρωθείτε. Το protagon δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στην ημερομηνία των προσκλήσεων. Οι υπεύθυνοι οφείλουν να επικοινωνούν με τους νικητές σε τέτοιες περιπτώσεις, στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει οι ίδιοι απαντώντας στο ενημερωτικό email, το οποίο αποστέλλεται από το protagon.gr μετά την κλήρωση)
Για περισσότερες προσκλήσεις, δείτε εδώ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News