283
Η Ασια διαλογίζεται... | facebook

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν πλήρωσε τον Τζίμι Μπένετ υποστηρίζει ο πατέρας της Αρτζέντο

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 21:31
Η Ασια διαλογίζεται...
|facebook

Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν πλήρωσε τον Τζίμι Μπένετ υποστηρίζει ο πατέρας της Αρτζέντο

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 21:31

Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ πλήρωσε τον ηθοποιό Τζίμι Μπένετ, προκειμένου εκείνος να κατηγορήσει την Άσια Αρτζέντο ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά το 2013, κατήγγειλε τη Δευτέρα ο Ντάριο Αρτζέντο, πατέρας της ιταλίδας πρωταγωνίστριας,.

«Δεν έχω ποτέ ακούσει να μιλάει κανείς για ένα κορίτσι που βίασε ένα αγόρι. Πιστεύω ότι ο Γουάινσταϊν προσπαθεί να πάρει εκδίκηση και, εκμεταλλευόμενος όλες τις δυνατότητες που του προσφέρθηκαν από τις πληροφορίες αυτού του αγοριού, τον πλήρωσε και τον εξαπέλυσε κατά της Άσια» υποστήριξε ο Αρτζέντο στο κρατικό ραδιοφωνικό δίκτυο RAI.

Ο ηθοποιός Τζίμι Μπένετ, που κατηγορεί την Άσια Αρτζέντο ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά το 2013, επιβεβαίωσε το βράδυ της Κυριακής, σε ζωντανή σύνδεση, από τα πλατό του ιταλικού τηλεοπτικού δικτύου La 7, ότι υπέμεινε μια «ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή», χωρίς συναίνεση, που του άλλαξε τη ζωή.

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ήταν 17 ετών την εποχή των γεγονότων, αφηγήθηκε ότι μόλις εκείνος μπήκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου η Άσια Αρτζέντο -που πρωτοστατεί στο κίνημα #MeToo- του είχε δώσει ραντεβού, αμέσως τον φίλησε.

«Αρχικά σκέφθηκα ότι ήταν φιλικό, μια επίδειξη στοργής, κατόπιν, ωστόσο, τα φιλιά της είχαν όλο και μεγαλύτερη διάρκεια και κατάλαβα ότι επιδίωκε κάτι άλλο» εξήγησε ο ηθοποιός και τραγουδιστής της αμερικανικής ροκ σκηνής, ηλικίας σήμερα 22 ετών.

Η Άσια Αρτζέντο, 20 χρόνια μεγαλύτερη από τον καταγγέλλοντα, αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική συνεύρεση με τον Τζίμι Μπένετ, όμως παραδέχθηκε ότι του έδωσε χρήματα.

«Δεν είδα τη συνέντευξη (…) όμως διάβασα στις εφημερίδες και φίλοι μου την αφηγήθηκαν και πιστεύω ότι έχει πει τόσα πολλά ψέματα, αισχρότητες και ανοησίες» είπε ο Ντάριο Αρτζέντο, ο σκηνοθέτης, που ειδικεύεται σε ταινίες τρόμου.

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε συγκεκριμένα εάν πιστεύει πως ο Γουάινσταϊν πλήρωσε τον νεαρό ηθοποιό για να αφηγηθεί την ιστορία του, ο Αρτζέντο απάντησε: «ναι».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...