304
Νέα ταινία από τον Τομ Χανκς, με τίτλο «A Man Called Otto» | shutterstock

Ο Τομ Χανκς γκρινιάρης χήρος στη νέα ταινία του

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2022, 12:53
Νέα ταινία από τον Τομ Χανκς, με τίτλο «A Man Called Otto»
|shutterstock

Ο Τομ Χανκς γκρινιάρης χήρος στη νέα ταινία του

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2022, 12:53

Στα 66 του χρόνια και ύστερα από δύο Οσκαρ και μερικές δεκάδες ταινίες που έσπασαν ταμεία, ο Τομ Χανκς παραμένει ένας υπεδραστήριος άνθρωπος του σινεμά. Σύμφωνα με τη Sony, η νέα δραματική ταινία «A Man Called Otto», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χανκς, θα ξεκινήσει την προβολή της αρχικά σε Νέα Υόρκη και Λος Αντζελες ανήμερα τα Χριστούγεννα για να ακολουθήσει μια παγκόσμια διανομή από τις 13 Ιανουαρίου 2023, όπως ανέφερε και το Deadline.

Η νέα ταινία του Τομ Χανκς βασίζεται στη νουβέλα του Φρέντρικ Μπάκμαν «A Man Called Ove» που είχε γίνει ξανά διασκευή στη Σουηδία το 2015.

Σε σκηνοθεσία του Μαρκ Φόρστερ, το σενάριο του Ντέιβιντ Μαγκί ακολουθεί τον Οτο (τον υποδύεται ο Τομ Χάνκς), έναν γκρινιάρη χήρο που ζει απομονωμένος μετά την απώλεια της γυναίκας του, μέχρι την ημέρα που μια ζωηρή, νεαρή οικογένεια μετακομίζει στο διπλανό σπίτι και μια απροσδόκητη φιλία θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στο Πίτσμπουργκ της Πενσιλβάνια τον Φεβρουάριο του 2022 και ολοκληρώθηκαν τον Μάιο, με τον αγαπημένο ηθοποιό να εκτελεί μεταξύ άλλων και χρέη παραγωγού, μαζί με τη γυναίκα του, Ρίτα Γουίλσον.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Μαριάνα Τρεβίνιο (Mariana Treviño), Ρέιτσελ Κέλερ (Rachel Keller) και Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο (Manuel Garcia-Rulfo).

Και ένα βιβλίο

Παράλληλα με την ταινία, ο Τομ Χανκς θα κυκλοφορήσει και ένα βιβλίο με θέμα τον κινηματογράφο.

Στις 9 Μαΐου του 2023 αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο μυθιστόρημα που έγραψε ο Τομ Χανκς, με τίτλο «The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece». Ενα βιβλίο σχετικά με τον κινηματογράφο, μάλιστα ο Χανκς δήλωσε, στο περιοδικό People, ότι η πλοκή βασίζεται στις προσωπικές εμπειρίες του από το Χόλιγουντ. «Κάθε χαρακτήρας του βιβλίου κάνει κάτι που έχω βιώσει ενώ έκανα μια ταινία. Ακόμη και οι ανόητες στιγμές είναι εμπνευσμένες από κάποιο ακροβατικό ή από κάποιο λάθος που έκανα και επέζησα» σημείωσε ο Τομ Χανκς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...