351
|

Ο Λεωνίδας Καβάκος στο Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες

Ο Λεωνίδας Καβάκος στο Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες

Το πιο σημαντικό μουσικό και εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς διοργανώνεται και παρουσιάζεται από το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες στις 22, 23 & 24 Μαΐου 2015 στο Κτήριο της Ακαδημίας Αθηνών.

Το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες παρουσιάζει τον διεθνούς φήμης βιολονίστα Λεωνίδα Καβάκο ο οποίος πραγματοποιεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα το Διεθνές Σεμινάριο βιολιού και Workshop Μουσικής Δωματίου με ενεργούς συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο και ακροατήριο από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ένα γεγονός σπάνιου εκπαιδευτικού χαρακτήρα και καλλιτεχνικής αξίας με παγκόσμια απήχηση, η ιδιαιτερότητά του οποίου έγκειται στο γεγονός ότι είναι ανοιχτό σε νέα ταλαντούχα παιδιά καθώς και σε επαγγελματίες μουσικούς από όλον τον κόσμο.

Κατά τα τρία προηγούμενα έτη συμμετείχαν σε αυτό εξαιρετικοί νέοι μουσικοί από την Ελλάδα και από πολυάριθμες χώρες του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία, Αμερική, Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία, Νορβηγία, Αρμενία, Μεξικό και το Βέλγιο κ.ά. Το Σεμινάριο είναι διάρκειας τριών ημερών και αποτελεί μια μοναδική εμπειρία τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους ακροατές, οι οποίοι επίσης συμμετέχουν με την παρουσία τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μετά από τρία χρόνια επιτυχούς διοργάνωσης στη χώρα μας, η εξαιρετικά θετική απήχηση του Σεμιναρίου το έχει καταστήσει ως ένα διαδεδομένο και εδραιωμένο γεγονός στο διεθνές μουσικό γίγνεσθαι.

22, 23 & 24 Μαΐου 2015
Τιμή εισιτηρίων: Γενική είσοδος 15€, Φοιτητικό, Ανέργων, ΑΜΕΑ 5€, Ειδικές τιμές για γκρουπ

Ακαδημία Αθηνών, Πανεπιστημίου 28, Αθήνα
Πληροϕορίες – Κρατήσεις: Τηλ. 210 3821396
Κρατήσεις θέσεων και προπώληση εισιτηρίων:
Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες
Τηλ. 210 3821396
www.wmo.gr

*Έπειτα από κλήρωση 5 τυχεροί, που θα αϕήσουν το σχόλιό τους εδώ, θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση το Σάββατο 23 Μαϊου. *

(Παρακαλούμε, κατά την υποβολή σχολίων, να χρησιμοποιείτε έγκυρο email ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε περίπτωση που κληρωθείτε. Το protagon δεν ϕέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές στην ημερομηνία των προσκλήσεων. Οι υπεύθυνοι οϕείλουν να επικοινωνούν με τους νικητές σε τέτοιες περιπτώσεις, στο τηλέϕωνο επικοινωνίας που έχουν δηλώσει οι ίδιοι απαντώντας στο ενημερωτικό email, το οποίο αποστέλλεται από το protagon.gr μετά την κλήρωση)

Για περισσότερες προσκλήσεις, δείτε εδώ.

Οι νικητές είναι:. 

1. Στέλιος Λουτζίδης
3.Σωσσάνα Δεμίρη
8.όλγα
12.elli papagrigoriou
15.KALLIOPI LIASKOU

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News