325
Σκάρλετ Γιόχανσον και Γούντι Αλεν στα γυρίσματα της ταινίας «Match Point» το 2005. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε τρεις ταινίες | BBC Films

Η Σκάρλετ Γιόχανσον υπερασπίζεται τον Γούντι Αλεν: «Τον αγαπώ και τον πιστεύω»

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2019, 23:16
Σκάρλετ Γιόχανσον και Γούντι Αλεν στα γυρίσματα της ταινίας «Match Point» το 2005. Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί σε τρεις ταινίες
|BBC Films

Η Σκάρλετ Γιόχανσον υπερασπίζεται τον Γούντι Αλεν: «Τον αγαπώ και τον πιστεύω»

Protagon Team Protagon Team 4 Σεπτεμβρίου 2019, 23:16

Σε μία μάλλον αναπάντεχη παρέμβαση υπέρ του Γούντι Aλεν προχώρησε η διάσημη αμερικανίδα ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον.

Η 35χρονη σταρ του Χόλιγουτ υπερασπίστηκε τον –βαλλόμενο τα τελευταία χρόνια στο πλαίσιο της εκστρατείας του #MeToo– Αλεν, δηλώνοντας πως τον αγαπά και ότι τον πιστεύει όταν λέει πως είναι αθώος αναφορικά με τις κατηγορίες εναντίον του για κακοποίηση της υιοθετημένης κόρη του, Ντίλαν Φάροου.

Μολονότι πρόκειται για παλιές καταγγελίες της Φάροου οι οποίες μάλιστα ερευνήθηκαν από την αστυνομία της Νέας Υόρκης χωρίς να βρεθεί κάτι ενοχοποιητικό, επανήλθαν στο προσκήνιο καθώς οι σεξουαλικές επιθέσεις που αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο του #MeToo οδήγησαν αρκετές φορές σε ένα εκδικητικό κυνήγι μαγισσών.

Μάλιστα οι ξαναζεσταμένες καταγγελίες της Φάροου ανάγκασαν την εταιρεία παραγωγής του τελευταίου φιλμ του Αλεν («Μια Βροχερή Μέρα στη Νέα Υόρκη») να μη διανείμει την ταινία στις ΗΠΑ –το εξαιρετικό έργο προβάλλεται κανονικά στην Ευρώπη και εδώ και δύο εβδομάδες στην Ελλάδα.

Σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter, η Γιόχανσον ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται για τον σκηνοθέτη καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες του, το «Match Point», το «Scoop» και το «Vicky Cristina Barcelona». «Αγαπώ τον Γούντι και τον πιστεύω. Θα δούλευα ξανά μαζί του οποιαδήποτε στιγμή», είπε η ηθοποιός.

Η υπεράσπιση του σκηνοθέτη από την σταρ του Χόλιγουντ έρχεται σε αντίθεση με τη στάση πολλών άλλων ηθοποιών που έχουν δουλέψει μαζί του.

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ, η Γκρέτα Γκέργουικ και ο Κόλιν Φέρθ (εδώ) είναι μόνο μερικοί από τους σταρ που τον έχουν απαρνηθεί εκφράζοντας τη λύπη τους για τη συνεργασία μαζί του.

Ο Άλεν έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, οι οποίοι έχουν διερευνηθεί δύο φορές από τις αρχές και δεν έχουν υποβληθεί κατηγορίες.

«Βλέπω τον Γούντι όποτε μπορώ και μιλάω πολύ μαζί του. Ήμουν πολύ άμεση μαζί του και είναι πολύ άμεσος μαζί μου. Διατηρεί την αθωότητά του και τον πιστεύω», είπε η Γιόχανσον ενώ πρόσθεσε πως κατανοεί όλη αυτή την ένταση και την ανησυχία γύρω από το όνομά του καθώς είναι μια τεταμένη εποχή. «Υπάρχει θυμός. Είναι εποχή με εντάσεις», είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...