323
Ο Αλέξης Τσίπρας τελικά θα... τιμήσει τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ μία εβδομάδα πριν τις εκλογές | SOOC

Σουρεαλισμός: Ο Τσίπρας «σπάει» το εμπάργκο που ο ίδιος επέβαλε στο ΣΚΑΪ!

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2019, 15:58
Ο Αλέξης Τσίπρας τελικά θα... τιμήσει τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ μία εβδομάδα πριν τις εκλογές
|SOOC

Σουρεαλισμός: Ο Τσίπρας «σπάει» το εμπάργκο που ο ίδιος επέβαλε στο ΣΚΑΪ!

Protagon Team Protagon Team 30 Ιουνίου 2019, 15:58

Εχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την ημέρα που ο Αλέξης Τσίπρας και το επιτελείο του αποφάσισαν να επιβληθεί εμπάργκο στον ΣΚΑΪ. Για όποιον δεν θυμάται, το εμπάργκο είχε επιβληθεί επειδή, λίγο μετά την τραγωδία στο Μάτι, ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής, επικαλούμενος κυβερνητικές πηγές, μετέδωσε ότι επίκειται απομάκρυνση των αρχηγών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου τελικά επιβεβαιώθηκε αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στην απόφασή του. Βέβαια, υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι του κόμματος που πέρασαν ακόμα και από τα πλατό του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ (δείτε χαρακτηριστικά εδώ, εδώ και εδώ). Και ενώ όλοι έδειχναν ότι στην ουσία το εμπάργκο δεν ισχύει πραγματικά, πριν από μόλις 20 ημέρες, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ουσιαστικά απείλησε με διαγραφή από τα ψηφοδέλτια όσους δεν τηρήσουν την απόφαση του κόμματος.

Οι υποψήφιοι βουλευτές φαίνεται ότι υπάκουσαν. Το μεσημέρι της Κυριακής όμως, ακριβώς μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας μας ανακοίνωσε ότι την Τρίτη θα εμφανιστεί ο ίδιος στο κανάλι του Φαλήρου!

«Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον», έγραψε στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Αλέξης Τσίπρας, έδωσε και μία πιο αναλυτική εξήγηση της απόφασής του στο Facebook. Εκεί, ανέφερε ότι θα πάει στον ΣΚΑΪ επειδή του το είπε κάποιος κύριος που τον πλησίασε στην Τρίπολη…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...