382
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στο στούντιο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Οpen | YouTube/OpenTV

Παππάς: Τα είπαμε – τα συμφωνήσαμε με Τσίπρα για Πετσίτη

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2019, 14:40
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στο στούντιο της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Οpen
|YouTube/OpenTV

Παππάς: Τα είπαμε – τα συμφωνήσαμε με Τσίπρα για Πετσίτη

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2019, 14:40

Τη σπουδή του Μαξίμου να κλείσει το γρηγορότερο δυνατόν το θέμα Πετσίτη, μαρτυρά μία ακόμη απάντηση του Νίκου Παππά για τον ρόλο του διαβόητου πια παιδικού του φίλου που εξελίχθηκε σε κυβερνητικό μυστικοσύμβουλο και διαμεσολαβητή επιχειρηματικών συμφερόντων με ισχυρές διασυνδέσεις.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Open, o υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ρωτήθηκε αν το έχει συζητήσει με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Λακωνικός και πάλι στην απάντησή του, εκείνος αρκέστηκε να πει ότι το θέμα το συζήτησε με τον Αλέξη Τσίπρα «αναλυτικά, όπως και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, και προχωράμε παρακάτω».

Η αναφορά Παππά στον  εκπρόσωπο της κυβέρνησης έγινε μετά την αινιγματική για πολλούς απάντηση του κ. Τζανακόπουλου σε ένα από τα briefing των τελευταίων ημερών: «Δεν γνωρίζω τις σχέσεις Παππά-Αρτεμίου», είχε δηλώσει κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, σε μία διατύπωση που αμέσως ερμηνεύθηκε ως «άδειασμα» στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής (ενδεικτικό το tweet από τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνου Ζούλα, κάτω).

Το Μαξίμου βέβαια αντέδρασε αμέσως, με non paper, στο οποίο έκανε λόγο για «fake news» και «δήθεν άδειασμα του Νίκου Παππά». 

Ο κ. Παππάς έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να εξαφανίσει κάθε ίχνος της σχέσης του με τον Μανώλη Πετσίτη. Πρώτα είχε παραπέμψει τους δημοσιογράφους για απαντήσεις στα επιμόνα ερωτήματά τους, στον ίδιο τον «Μανόλο» και μετά τον απαρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν ήταν συνεργάτης του αλλά ένα απλός «ιδιώτης».

Από την πλευρά του και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος επιχείρησε να διαλύσει τα όποια σύννεφα είχαν μαζευτεί πάνω από τη σχέση του με τον Νίκο Παππά, βγαίνοντας να μιλήσει για «στοχοποίηση στελεχών της κυβέρνησης» και διαμηνύοντας ότι η ΝΔ δεν θα βρει «τίποτα μεμπτό για αυτή την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον…»!

Ζαχαράκη: Ας ενημερώσει τουλάχιστον τον κ. Τζανακόπουλο…

«Ο κ. Παππάς θα καταλάβει σύντομα ότι δεν είναι κατήγορος, αλλά υπόλογος. Τον ρωτάμε, λοιπόν, ξανά όσα ξέχασε να απαντήσει σήμερα. Για ποιον ακριβώς λόγο συνταξίδεψε στη Βενεζουέλα με τον ειδικό των offshore Αρτέμη Αρτεμίου; Σε ποιες τσέπες κατέληξαν τα παράνομα χρήματα που έστειλε ο Αρτεμίου στον Πετσίτη;» παρατήρησε από την πλευρά της για τις «μή απαντήσεις» του υπουργού, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη.

«Μέχρι να απαντήσει ο κ. Παππάς, ας ενημερώσει τον κ. Τζανακόπουλο, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδόξως δεν έδειξε να γνωρίζει τις σχέσεις του με τα σκοτεινά αυτά πρόσωπα», πρόσθεσε με νόημα στη σχετική δήλωσή της η κυρία Ζαχαράκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...