207
O Kώστας Αχ. Καραμανλής από ομιλία του στη Βουλή | IntimeNews

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής ζητά να επανεξετάσει η ΝΔ το εμπάργκο στην ΕΡΤ

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 19:21
O Kώστας Αχ. Καραμανλής από ομιλία του στη Βουλή
|IntimeNews

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής ζητά να επανεξετάσει η ΝΔ το εμπάργκο στην ΕΡΤ

Protagon Team Protagon Team 17 Δεκεμβρίου 2018, 19:21

Σαν ένα μήνυμα και προς το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ερμηνεύεται από τους περισσότερους η αναφορά του βουλευτή του κόμματος, Κώστα Αχ. Καραμανλή στην βομβιστική τρομοκρατική επίθεση κατά του ΣΚΑΪ και της «Καθημερινής» που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Στην τοποθέτηση του, ο τομεάρχης υποδομών Κώστας Αχ. Καραμανλής κατά την ομιλία του στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό αφού εξέφρασε την συμπαράσταση τους εργαζόμενους και τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ και της «Καθημερινής» επέκρινε όσους κατηγορούν μέσα ενημέρωσης είτε ιδιωτικά είτε κρατικά είναι αυτά όταν η κριτική τους δεν τους είναι αρεστή.

«Θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ την αμέριστη συμπαράστασή μου στους εργαζομένους και τους δημοσιογράφους της Καθημερινής και του ΣΚΑΪ. Η τρομοκρατική επίθεση είναι αποτέλεσμα και της ακραίας πόλωσης, που βιώνουμε όλοι μας τον τελευταίο καιρό. Όποιος κατηγορεί και επιτίθεται σε μέσο ενημέρωσης, είτε αυτό είναι ιδιωτικό, είτε αυτό είναι κρατικό, επειδή η κριτική δεν του είναι αρεστή, δείχνει το πως αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του Τύπου και της Ενημέρωσης, σε μια ευνοούμενη δημοκρατία».

Να θυμίσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει κηρύξει εμπάργκο στην ΕΡΤ από τα μέσα Σεπτεμβρίου μετά το περιστατικό με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καψώχα ο οποίος στην ενημερωτική εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» είχε σχολιάσει ότι η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 83η ΔΕΘ θύμισε «θεωρητικούς του φασισμού».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...