293
Τσίπρας και Καμμένος από την εποχή που περπατούσαν δίπλα - δίπλα. Τώρα παίζουν τους εχθρούς | ΓτΠ/ Andrea Bonetti/ IntimeNews

Ο Καμμένος υποδύεται τον εχθρό του Τσίπρα: Δεν μου είπε την αλήθεια

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 18:57
Τσίπρας και Καμμένος από την εποχή που περπατούσαν δίπλα - δίπλα. Τώρα παίζουν τους εχθρούς
|ΓτΠ/ Andrea Bonetti/ IntimeNews

Ο Καμμένος υποδύεται τον εχθρό του Τσίπρα: Δεν μου είπε την αλήθεια

Protagon Team Protagon Team 16 Ιανουαρίου 2019, 18:57

Ηταν κάτι που οι περισσότεροι περίμεναν. Οτι δηλαδή μετά την -μερική- αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από το κυβερνητικό σχήμα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα ξεκινούσε τις γνωστές του επιθέσεις κατά πάντων, ακόμα και κατά του αδελφού εν όπλοις Αλέξη Τσίπρα. Ετσι και έγινε. Μετά την ανοίκεια επίθεση του κ. Καμμένου στον μέχρι πρότινος κυβερνητικό αδελφό του, Νίκο Βούτση, για τον γιο του, ήρθαν και το πρώτα δημόσια πυρά του κ. Καμμένου κατά του Αλέξη Τσίπρα.

Σε συνέντευξη που προγραμματίστηκε να μεταδοθεί το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δήλωσε πως αισθάνεται προδομένος από τον κ. Τσίπρα, καθώς, όπως ισχυρίζεται τώρα ο Πρωθυπουργός αρχικά του είχε πει ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα ερχόταν μετά τις εκλογές και ότι «θα ξαναέβλεπαν το θέμα τον Μάρτιο».

Ο παραιτηθείς υπουργός Αμυνας υποστήριξε πως η συμφωνία δεν είναι ίδια με αυτή που υπογράφηκε στις Πρέσπες και εκτίμησε ότι, ακόμα και αν εγκριθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο, θα «μπλοκάρει» στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.

Στην συνέχεια, ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση και κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, τον οποίο και χαρακτήρισε «διακινητή της τσάντας του Γιώργου Παπανδρέου». «Φαίνεται να είχε δικό του σχέδιο σε ότι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών» συμπλήρωσε.

Ο τέως υπουργός Αμυνας έβαλε στο στόχαστρο και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, αναφέροντας ότι έχει προσωπική ευθύνη για το εθνικό ζήτημα. «Εγώ τον συνάντησα και του είπα ότι δεν συμμετέχω πλέον ως κυβερνητικός εταίρος και ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι άκυρη. Περιμένω την απάντησή του» είπε.
Τέλος, μιλώντας για τον Κώστα Ζουράρι, ο οποίος δεν έχει διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, σημείωσε πως «εάν ο κ. Ζουράρις είναι ο 151ος που θα ψηφίσει τη Συμφωνία, πρέπει να το σκεφτεί πολύ καλά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...