204
Φωτογραφία Αρχείου από προηγούμενη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ | IntimeNews

Καμμένος: Καταψηφίζουμε τις Πρέσπες, αποσύρουμε υπουργούς και… συνεχίζουμε

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2018, 20:06
Φωτογραφία Αρχείου από προηγούμενη συνεδρίαση των ΑΝΕΛ
|IntimeNews

Καμμένος: Καταψηφίζουμε τις Πρέσπες, αποσύρουμε υπουργούς και… συνεχίζουμε

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2018, 20:06

Με τη γνωστή του, πλέον, δημιουργική ασάφεια φαίνεται πως τοποθετήθηκε ο Πάνος Καμμένος στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

Ο υπουργός Αμυνας, σύμφωνα με πληροφορίες, περιέγραψε τη στάση που θα τηρήσουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες από τη στιγμή που θα φτάσει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών. Η «γραμμή» Καμμένου ήταν: καταψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, αποσύρουμε τους υπουργούς μας και συνεχίζουμε.

Αυτή η διατύπωση, όπως είναι λογικό, προκάλεσε διπλή ανάγνωση μεταξύ των βουλευτών των ΑΝΕΛ, αφού ο κ. Καμμένος δεν διευκρίνισε αν το «συνεχίζουμε» σημαίνει στήριξη ή όχι της κυβερνητικής πλειοψηφίας. Πάντως, ο κ. Καμμένος απέφυγε να επαναλάβει τη φράση «ρίχνουμε την κυβέρνηση» που επαναλάμβανε ξανά και ξανά στο παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας δεν εκλήθη ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που, αν και εξωκοινοβουλευτικός, έδινε το παρών στις προηγούμενες συνεδριάσεις της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος. Απούσα ήταν και η κ. Κουντουρά που βρίσκεται στο Λονδίνο.

Ο κ. Καμμένος επίσης έκανε σαφές ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για κοινά ψηφοδέλτια με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, οι ΑΝΕΛ αναμένεται να στηρίξουν τη συμφωνία με την Εκκλησία, υπό την προϋπόθεση να συμφωνήσει η Ιεραρχία, ενώ στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ συζητήθηκε και η συνταγματική αναθεώρηση, αλλά και οι εξελίξεις στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...