194
Ο Σπύρος Δανέλλης ανάμεσα από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, Κώστα Γαβρόγλου και Νίκο Κοτζιά | IntimeNews

Ο Δανέλλης υπογράφει την πρώτη ερώτηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2019, 16:45
Ο Σπύρος Δανέλλης ανάμεσα από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, Κώστα Γαβρόγλου και Νίκο Κοτζιά
|IntimeNews

Ο Δανέλλης υπογράφει την πρώτη ερώτηση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 18 Ιανουαρίου 2019, 16:45

Μπορεί ο Σπυρός Δανέλλης -που διαγράφηκε από το Ποτάμι μετά την απόφασή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ- να είναι κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να μπει στην κυβέρνηση, αλλά ούτε και να είναι υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο, ωστόσο τα γεγονότα δείχνουν ότι έρχεται όλο και πιο κοντά με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Δανέλλης υπέγραψε την πρώτη ερώτησή του, μαζί με άλλους έξι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.

Η ερώτηση αφορά το μεταφορικό ισοδύναμο και την πιθανότητα εφαρμογής του και στην Κρήτη ενώ ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού υπογράφει μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βάλια Βαγιονάκη, Σωκράτη Βαρδάκη, Νίκο Ηγουμενίδη Εμμανουήλ Θραψανιώτη Γιάννη Μιχελογιαννάκη και Αντώνη Μπαλωμενάκη.

Στην ερώτηση, ο κ. Δανέλλης και οι υπόλοιποι έξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν ότι το μεταφορικό ισοδύναμο αποτελεί μέτρο για την ουσιαστική στήριξη της νησιωτικότητας και προστατεύεται από το Σύνταγμα. Επιπλέον τονίζουν ότι η σημερινή κυβέρνηση σε μια περίοδο δύσκολης οικονομικής προσαρμογής υλοποίησε την δέσμευση της απέναντι στους νησιώτες εφαρμόζοντας πιλοτικά και θεσμοθετώντας για πρώτη φορά ένα ουσιαστικό μέτρο για στις ανάγκες των νησιωτών

Οι επτά ερωτώντες βουλευτές ρωτούν τον υπουργό εάν θα επεκταθεί εντός του έτους και με ποιο χρονοδιάγραμμα το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου και στην Κρήτη.