202
Μια, αν μη τι άλλο, συλλεκτική φωτογραφία | ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / InTimeNews

Κοτζιάς: «Κάναμε μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ και έγινα εγώ πρώην υπουργός»

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2018, 19:31
Μια, αν μη τι άλλο, συλλεκτική φωτογραφία
|ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / InTimeNews

Κοτζιάς: «Κάναμε μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ και έγινα εγώ πρώην υπουργός»

Protagon Team Protagon Team 18 Οκτωβρίου 2018, 19:31

Μεσολάβησε μία ημέρα από την παραίτησή του, η οποία ακόμα συζητείται. Το θέμα είναι, όμως ότι όλοι περίμεναν τις πρώτες δηλώσεις του.

«Κάναμε μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ και έγινα εγώ πρώην υπουργός», είπε χαμογελώντας πικρά ο πρώην υπουργός Εξωτερικών προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης «Πράττω».

Ερωτηθείς ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, ο ίδιος απάντησε: «Αυτό θα συζητήσουμε τώρα, συλλογικά».

Η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης «Πράττω» είχε ως αντικείμενο τις τελευταίες εξελίξεις και την αναζήτηση νέας στρατηγικής. Αναφορικά με αυτό το «συλλογικά» που ειπώθηκε, στη συνεδρίαση φέρεται να προσήλθε μόνο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά (Α’ Πειραιώς), αλλά όχι και ο Νίκος Τόσκας. Ο Γιάννης Καραγιάννης (Ιωαννίνων) βρίσκεται στη Γενεύη στην παγκόσμια διακοινοβουλευτική IPU ενώ το πρωί της Παρασκευής θα πετούσε για Λονδίνο, ο δε Γιώργος Ντζιμάνης (Κοζάνης) ήταν καθ’ οδόν για την εκλογική του περιφέρεια.

Την Τετάρτη, ο Νίκος Κοτζιάς, σε μήνυμά του στο Twitter, αμέσως μετά την παραίτησή του επιβεβαίωνε ότι οι σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου έχουν διαρραγεί οριστικά.

Το ερώτημα που εύλογα δημιουργείται είναι εάν ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και οι βουλευτές που ανήκουν στην κίνηση «Πράττω» της οποίας προΐσταται είναι διατεθειμένοι να στηρίζουν στο εξής τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Αναμένονται, λοιπόν, οι… συλλογικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...