184
. | Menelaos Myrillas / SOOC

Λυκούδης: Λυτρωτικός ο πολιτικός ενταφιασμός της ΔΗΜΑΡ του Θεοχαρόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 18:05
.
|Menelaos Myrillas / SOOC

Λυκούδης: Λυτρωτικός ο πολιτικός ενταφιασμός της ΔΗΜΑΡ του Θεοχαρόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 6 Μαΐου 2019, 18:05

«Ο πολιτικός ενταφιασμός της ΔΗΜΑΡ του Θανάση. Θεοχαρόπουλου εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ίσως είναι λυτρωτικός και για την ίδια» δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Σπύρος Λυκούδης αναφερόμενος στην υπουργοποίηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής που συνεργάζεται με το Ποτάμι μίλησε στο Κανάλι Ένα Πειραιά 90,4 fm και στους δημοσιογράφους Νίκο Μπαρδούνια και Πέτρο Κασσιμάτη ασκώντας σφοδρή κριτική στον νέο υπουργό Τουρισμό που λίγο καιρό πριν ορκιζόταν ότι δεν πρόκειται να μπει στην κυβέρνηση.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Λυκούδη:

«Βλέπουμε γύρω μας πολλά πράγματα που μας κάνουν να αποστρέφουμε το βλέμμα μας από την Πολιτική, όπως η υπόθεση του κ. Θεοχαρόπουλου. Ο Θ. Θεοχαρόπουλος μέχρι προχθές διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν θα προσχωρούσε στον ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα ορκίστηκε υπουργός Τουρισμού, παραλαμβάνοντας τη θέση από την κ. Κουντουρά.

Αυτός ο πολιτικός ενταφιασμός της ΔΗΜΑΡ του κ. Θεοχαρόπουλου εντός του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι λυτρωτικός και για την ίδια υπό μια έννοια, διότι οι πάντες γνωρίζουν ότι τα τελευταία χρόνια περιφερόταν σε συνεχή διαπραγμάτευση ένας τίτλος χωρίς περιεχόμενο. Δεν υπάρχει ΔΗΜΑΡ μετά τον Γενάρη του 2015 με το 0,4 % των εκλογών».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...