294
H Φώφη Γεννηματά κατά την ομιλία της στη ΔΕΘ | ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / inTimeNews

Γεννηματά στη ΔΕΘ: Αφωνία ο Τσίπρας, αμνησία ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2018, 21:47
H Φώφη Γεννηματά κατά την ομιλία της στη ΔΕΘ
|ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / inTimeNews

Γεννηματά στη ΔΕΘ: Αφωνία ο Τσίπρας, αμνησία ο Μητσοτάκης

Protagon Team Protagon Team 10 Σεπτεμβρίου 2018, 21:47

«Το αχρείαστο μνημόνιο Τσίπρα έληξε, τα προβλήματα όμως παραμένουν και ταλανίζουν τους Έλληνες. Η Ιθάκη είναι ακόμα μακριά», τόνισε η Φώφη Γεννηματά, αμφισβητώντας το success story που επιχείρησε να παρουσιάσει στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας.

Στο πλαίσιο αυτό, στην ομιλία της στη ΔΕΘ, επιτέθηκε στην κυβέρνηση. «Μας κυβερνά μια ομάδα καιροσκόπων, χωρίς ιδεολογική ταυτότητα», είπε χαρακτηριστικά.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής εστίασε τα πυρά της στον Πρωθυπουργό: «Αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες του κ. Τσίπρα στην εξουσία και το γνωρίζει. Στόχος του να παραμείνει μια υπολογίσιμη δύναμη που θα υπονομεύσει κάθε δημιουργική προσπάθεια στη χώρα. Με όπλο πάντα το λαϊκισμό, τον κυνισμό, τη δημαγωγία».

Έσπευσε, βέβαια, να προσθέσει ότι λύση δεν είναι η επιστροφή της ΝΔ: «Η ΝΔ είναι δέσμια των συντηρητικών πολιτικών, της ιστορικής της διαδρομής και των ακραίων διχαστικών αντιλήψεων των στελεχών της», σημείωσε.

Παρουσία μεγάλου ακροατηρίου έγινε η ομιλία (ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/InTimeNews)

Η Φώφη Γεννηματά χαρακτήρισε το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ ψεύτικο: «Κάτι συμβαίνει με αυτή την περίοδο. Ο Τσίπρας παθαίνει αφωνία, ο Μητσοτάκης αμνησία. Τους ενώνει η συνωμοσία της ένοχης σιωπής για τον εκτροχιασμό της Οικονομίας και την εκτόξευση του δημόσιου χρέους. Συγκαλύπτουν τις ευθύνες τους. Δεν είναι τυχαίο ότι στον τελευταίο ανασχηματισμό το στίγμα της νέας κυβέρνησης το έδωσε η «Καραμανλική Δεξιά» που αποτελεί ισχυρή τάση του νέου ΣΥΡΙΖΑ».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ξεκαθάρισε και την πολιτική των συνεργασιών: «Δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε κυβέρνηση που θα συνεχίσει την ίδια αδιέξοδη συνταγή των φόρων και της διάλυσης της μεσαίας τάξης».

Παρουσίασε το Πρόγραμμα Ελλάδα, μίλησε για κατώτατη σύνταξη στα 500 ευρώ και επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει τη συμφωνία με τα Σκόπια.

«Οι παραχωρήσεις όμως της ελληνικής κυβέρνησης στα κρίσιμα ζητήματα της Μακεδονικής εθνικότητας και της γλώσσας μας βρήκαν και μας βρίσκουν απέναντι, κάθετα αντίθετους», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...