257
Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για νέα κυβέρνηση είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κάλεσε τους πολίτες σε συστράτευση με τη Νέα Δημοκρατία | ΙΝΤΙΜΕNEWS/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γενικό προσκλητήριο Μητσοτάκη για τις «εκλογές τής 26ης Μαΐου»

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2019, 21:26
Στις 26 Μαΐου ψηφίζουμε για νέα κυβέρνηση είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και κάλεσε τους πολίτες σε συστράτευση με τη Νέα Δημοκρατία
|ΙΝΤΙΜΕNEWS/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Γενικό προσκλητήριο Μητσοτάκη για τις «εκλογές τής 26ης Μαΐου»

Protagon Team Protagon Team 6 Φεβρουαρίου 2019, 21:26

Οι βουλευτικές εκλογές θα γίνουν στις 26 Μαΐου – η δήλωση είναι του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και έγινε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε κομματική εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους Αττικής.

Ετσι, είπε ο κ. Μητσοτάκης, το ρολόι μετρά αντίστροφα, «σας ζητώ να είμαστε έτοιμοι για σκληρή μάχη, σας θέλω όλους στην πρώτη γραμμή». Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθηνών.

«Η ΝΔ είναι βαθιά λαϊκό κόμμα, είναι κοντά σε όσους έχουν την περισσότερη ανάγκη» είπε, επισημαίνοντας τρεις λόγους για τους οποίους οι πολίτες θα καταψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Τσίπρας «εξαπάτησε τους Ελληνες, έπνιξε όλους στους φόρους, πέρασε τη Συμφωνία των Πρεσπών δίνοντας γλώσσα και ταυτότητα στους γείτονες».

Μιλώντας για «κυβέρνηση σε αποδρομή», ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε πρωτοφανή τα φαινόμενα που παρουσιάζονται στη Βουλή λέγοντας ότι πλέον έχουμε 302 βουλευτές καθώς οι δύο είναι και συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι.

Στο καθαρά πολιτικό πλαίσιο επανέλαβε πάγιες θέσεις του κόμματός του: «Η ΝΔ δεσμεύεται ότι θα μειώσει τη φορολογία για όλους, ξέρουμε πώς θα κινήσουμε την οικονομία και θα δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, θέλω να αισθάνεστε ασφαλείς στις γειτονιές σας, ο νόμος και η τάξη θα επανέλθουν» είπε, δίνοντας έμφαση και στην αναβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης και της παιδείας. «Αυτά θα πείσουν τους καχύποπτους. Δεν προσβλέπουμε μόνο στην αρνητική ψήφο. Διεκδικούμε παραπάνω».

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι θέλει κοντά του τους παλιούς αγωνιστές της ΝΔ που στην πορεία εγκατέλειψαν το κόμμα αλλά και ανθρώπους που δεν έχουν ψηφίσει ποτέ τη ΝΔ.

«Το 2019 θα το θυμόμαστε ως το έτος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής» είπε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...