254
Ο Κώστας Σημίτης στη συνάντηση με τη Φώφη Γεννηματά | INTIMEnews

Φώφη μετά τη συνάντηση με Σημίτη: «Θα μείνουν με τη λάσπη στα χέρια»

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2018, 15:03
Ο Κώστας Σημίτης στη συνάντηση με τη Φώφη Γεννηματά
|INTIMEnews

Φώφη μετά τη συνάντηση με Σημίτη: «Θα μείνουν με τη λάσπη στα χέρια»

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2018, 15:03

Νέο σκληρό μήνυμα σε Μαξίμου και Κουμουνδούρου για την απόπειρα ενοχοποίησης του Κώστα Σημίτη μέσω του ανοίγματος των λογαριασμών του (και εκείνων μελών της οικογένειάς του) έστειλε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, η οποία συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με τον πρώην Πρωθυπουργό.

«Ματαιοπονούν», τόνισε η κυρία Γεννηματά για τις επιδιώξεις των κυβερνώντων μέσω της στοχοποίησης του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ. «Με τη λάσπη στα χέρια θα μείνουν γιατί εμάς θα μας ξαναβρούν μπροστά τους», διεμήνυσε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ.

«Ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε για καλό», είπε ο Κώστας Σημίτης στον διάλογο που είχαν λίγο πριν αρχίσει η συνάντηση, με την Φώφη Γεννηματά να του απαντά πως «θα είναι σίγουρα, το βράδυ των εκλογών»

«Το βράδυ των εκλογών θα βρεθούμε για να πανηγυρίσουμε», συμφώνησε ο πρώην Πρωθυπουργός και αμέσως μετά ξεκίνησε η συνάντηση.

Νωρίτερα πηγές της Χαριλάου Τρικούπη σχολίαζαν για τη στοχευμένη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του κ. Σημίτη, πως «όσοι ευελπιστούν να αναβιώσουν το “βρώμικο ’89” με ένα αντίστοιχο το 2019, για να πετύχουν σήμερα αυτό για το οποίο απέτυχαν παταγωδώς τότε, ματαιοπονούν».

Όπως επεσήμαναν, «όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο κ. Τσίπρας έχει αποτύχει σε όλα στη διακυβέρνησή του. Και αυτή η αποτυχία πρέπει να συγκαλυφθεί με αντιπερισπασμούς».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...