197
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να συνεχίσει το προεκλογικό του πρόγραμμα | IntimeNews

Αρνητικός στο τεστ κορoνοϊού ο Μητσοτάκης – H ανάρτησή του

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2023, 11:17
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να συνεχίσει το προεκλογικό του πρόγραμμα
|IntimeNews

Αρνητικός στο τεστ κορoνοϊού ο Μητσοτάκης – H ανάρτησή του

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουνίου 2023, 11:17

Λιγότερο από τρεις ημέρες έμεινε θετικός στην λοίμωξη Covid-19 ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι είναι αρνητικός στο τεστ που υποβλήθηκε.

Έτσι, ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει την επιστροφή στα καθήκοντα του, 20 ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου. Το πρόγραμμά του, άλλωστε, τις επόμενες μέρες περιλαμβάνει πολλές επισκέψεις τόσο στην Αττική όσο και στην περιφέρεια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνωστοποίησε ότι νοσεί από κορονοϊό στις 2 Ιουνίου με άλλη ανάρτησή του επίσης στο Instagram. Ετσι, είχε αναγκαστεί να αναβάλει το πρόγραμμά του στο οποίο συμπεριλαμβανόταν και μία επίσκεψη στο Αγιον Ορος.

«Οι αγκαλιές και τα φιλιά της προεκλογικής περιόδου είναι πάντα πολύ ευχάριστα, έχουν ενίοτε όμως και ένα τίμημα. Σήμερα έκανα το τεστ Covid, είμαι θετικός, οπότε θα χρειαστεί να παραμείνω για κάποιες ημέρες στην οικία μου. Δεν θα μπορέσω να πάω στο Αγιο Ορος, όπως σχεδίαζα», είχε πει στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης και είχε καταλήξει:

«Δεν πειράζει, εκεί θα είναι όμως να πάμε σε μια άλλη ευκαιρία, αλλά βέβαια TikTok πάντα θα μπορώ να κάνω, οπότε περιμένετε το επόμενο βίντεό μου».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...