235
«Φωτιές» άναψε με τις δηλώσεις του ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Πολιτική αντιπαράθεση για τις νύξεις Αυγενάκη περί νοθείας

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2019, 19:21
«Φωτιές» άναψε με τις δηλώσεις του ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Πολιτική αντιπαράθεση για τις νύξεις Αυγενάκη περί νοθείας

Protagon Team Protagon Team 16 Μαΐου 2019, 19:21

Κόντρα έχει ξεσπάσει για τις δηλώσεις του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη ότι κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσουν να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα, αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν θα το επιτρέψει.

Οι επίμαχες δηλώσεις έγιναν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

«Υπάρχει ο φόβος και διάχυτη η πληροφόρηση ότι κάποιοι είναι αποφασισμένοι, δεν νομίζω ότι θα γίνουν συντονισμένες ενέργειες από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ αν τα καταφέρουν, αν τους επιτρέψουμε να αλλοιώσουν τα εκλογικά αποτελέσματα» είπε και πρόσθεσε: « Η Νέα Δημοκρατία θα είναι εκεί με εκλογικούς αντιπροσώπους για να διασφαλιστεί ότι η ψήφος των Ελλήνων θα αποτυπωθεί στη κάλπη είπε».

«Υπάρχει υποψία νοθείας;» ξαναρώτησαν οι δημοσιογράφοι: «Υπάρχει διάχυτη η πληροφόρηση, ότι κάποιοι, επαναλαμβάνω κάποιοι, θέλουν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί», απάντησε ο κ. Αυγενάκης.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για γελοιοποίηση της ΝΔ αλλά και για το μεγάλο άγχος του αρχηγού της μπροστά στις κάλπες.

«Η ΝΔ, που εδώ και τρία χρόνια προεξοφλεί δήθεν κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες, έβγαλε σήμερα τον Γραμματέα της, κ. Αυγενάκη, να προλειάνει το έδαφος για την κατάρρευση της πολιτικής της απάτης. Όχι ότι δεν μας έχει συνηθίσει σε παραληρηματικές δηλώσεις. Αλλά σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του, μιλώντας για δήθεν κίνδυνο αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος. Πέραν του μείζονος θεσμικού ατοπήματος, ο κ. Αυγενάκης κατάφερε να γελοιοποιήσει τη ΝΔ αλλά και να αποκαλύψει το μεγάλο άγχος του αρχηγού της μπροστά στις κάλπες».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...