246
Ο Παύλος Πολάκης εξέρχεται της συνεδρίασης του υπουργικού. Λίγες ημέρες νωρίτερα έδινε... οδηγίες στους συντρόφους του στην Κουμουνδούρου | INTIMEnews

Πολάκης vol II: Τέρμα η υψηλή κουλτούρα, πρέπει να σπρώξουμε όλοι τους δικαστές [ηχητικό]

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2018, 13:51
Ο Παύλος Πολάκης εξέρχεται της συνεδρίασης του υπουργικού. Λίγες ημέρες νωρίτερα έδινε... οδηγίες στους συντρόφους του στην Κουμουνδούρου
|INTIMEnews

Πολάκης vol II: Τέρμα η υψηλή κουλτούρα, πρέπει να σπρώξουμε όλοι τους δικαστές [ηχητικό]

Protagon Team Protagon Team 17 Οκτωβρίου 2018, 13:51

«Ετσι θα πάρουμε στα χέρια μας την πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα».

Στο δεύτερο μισό της ομιλίας του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης -μετά το «θα πάρουμε τις εκλογές αν κάποιοι πάνε φυλακή»-  περιγράφει και καθοδηγεί τους συντρόφους του στο πώς πρέπει να κινηθούν έναντι των λειτουργών της Δικαιοσύνης, αν θέλουν να παραμείνουν στη διακυβέρνηση της χώρας.

«Οι μάσκες έπεσαν», σχολίασε η Νέα Δημοκρατία για τις προκλητικές δηλώσεις Πολάκη.

«Έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο καθεστώς, έτοιμο να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη μανία του για εξουσία.

»Δεν θα τους περάσει. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και οι πολίτες θα προστατεύσουν το Σύνταγμα και τους θεσμούς της.

»Θέλουν δεν θέλουν, στις εκλογές θα φύγουν. Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι όλων των Ελλήνων και όχι ένας κυνικός συνεταιρισμός εξουσιομανών».

Σε ηχητικό απόσπασμα που δημοσιεύει αποκλειστικά το parapolitika.gr, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημειώνει πως «είναι πάρα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα» και ακολούθως περνά στην περιγραφή των τρόπων παρέμβασης στη Δικαιοσύνη.

«Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει», επαναλαμβάνει και απευθυνόμενος στους συντρόφους του στην Κουμουνδούρου, ξεκαθαρίζει ότι «δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την υψηλή κουλτούρα».

«Αυτό», υπογραμμίζει,  «δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Παραδέχεται μάλιστα ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά «έτσι είναι», αναφέρει χαρακτηριστικά και κλείνει την ομιλία του με την εξής φράση:

«Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία, δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...