243
Κανένας λόγος ανησυχίας για το έργο που δεν έγινε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη | INTIMEnews

Πολάκης στη Βουλή: Μην ανησυχείτε, θα τα φτιάξουμε όλα την επόμενη 4ετία

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2019, 15:46
Κανένας λόγος ανησυχίας για το έργο που δεν έγινε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη
|INTIMEnews

Πολάκης στη Βουλή: Μην ανησυχείτε, θα τα φτιάξουμε όλα την επόμενη 4ετία

Protagon Team Protagon Team 7 Ιουνίου 2019, 15:46

Στον τομέα της Υγείας δεν λέμε ότι τα λύσαμε όλα, θα τα λύσουμε όμως την επόμενη τετραετία, δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Παύλος Πολάκης, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για «δολοφονία χαρακτήρα» από τους επικριτές του, παρά τα όσα θετικά -όπως είπε- έκανε ως αναπληρωτής υπουργός.

«Τούς κόψαμε διαφήμιση 130 εκατ. ευρώ, τόσο θα έπαιρναν από τον χώρο της Υγείας. Γι’ αυτό στοχοποιήθηκα, γιατί εμείς βάλαμε το χέρι στον βούρκο και τον καθαρίσαμε», ήταν η εξήγηση που έδωσε.

«Αυτό που παραλάβαμε τον Γενάρη του 2015 δεν έχει καμία σχέση με ότι έχουμε τον Ιούνιο του 2019», συνέχισε και ως παράδειγμα καλής διαχείρισης, σημείωσε πως «από το υπερπλεόνασμα του 2018, δεν δώσαμε μόνο επίδομα αλληλεγγύης, αλλά 23,5 εκατ. πήγαν σε αναγκαίο εξοπλισμό σε πέντε νοσοκομεία της χώρας».

Γι΄αυτό, τόνισε, «θέλω να μιλήσω για την δολοφονία χαρακτήρα γιατί αυτό που βγαίνει, είναι πως έτυχε σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο να αργήσει μια ώρα το ασθενοφόρο (…)  εμείς δεν είπαμε ότι τα λύσαμε όλα, θα τα λύσουμε την επόμενη τετραετία», ήταν χαρακτηριστική αναφορά του απερχόμενου αναπληρωτή υπουργού Υγείας που επίσης κάνει ότι δεν κατάλαβε το μήνυμα των πολιτών την 26η Μαΐου.

Εύσημα σε Θεοδωράκη

Κατά την ομιλία Πολάκη αίσθηση προκάλεσε η έκφραση συμπάθειας και τα εύσημα που έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός στον παραιτηθέντα πρόεδρο του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη.

«Παρά τις έντονες συγκρούσεις , παρ’ ότι έχουμε συγκρουστεί πολύ έντονα, έδειξε πολιτικά θάρρος και ήταν συγκινητικό το κλείσιμο», ανέφερε ο Παύλος Πολάκης για τον αποχαιρετισμό του κ. Θεοδωράκη στο κοινοβούλιο.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...