189
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Πολάκης: Σιγά μην διώξουμε την Κασιμάτη – Διώξτε πρώτα τον Χρυσοχοΐδη

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 22:36
Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Πολάκης: Σιγά μην διώξουμε την Κασιμάτη – Διώξτε πρώτα τον Χρυσοχοΐδη

Protagon Team Protagon Team 12 Δεκεμβρίου 2019, 22:36

Στο πλευρό της Νίνας Κασιμάτη τάχθηκε ο Παύλος Πολάκης, μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει το σχόλιο «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι».

Απαντώντας στη ΝΔ, που ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να αποπέμψει την βουλευτή Πειραιά μετά το σχόλιό της, ο Πολάκης ανέφερε: «Σιγά μην διώξουμε την Νίνα Κασιμάτη» και επιτέθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

«Σιγά μην διώξουμε τη Νινα Κασιμάτη! Διώξτε τον Χρυσοχοΐδη πρώτα που έχει αφήσει λυτούς τους ακροδεξιούς και Χρυσαυγίτες που ενδημούν μέσα στα Σώματα Ασφαλείας και τώρα δεν νιώθουν “ευνουχισμένοι” και ξανακουβεντιάζουμε», έγραψε σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Νωρίτερα σήμερα, ένας άλλος πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ο Γιάννης Μπαλάφας- είχε κάνει με τη σειρά του απίστευτες δηλώσεις αναφερόμενος στο σχόλιο της βουλευτού.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, έδωσε ηχηρή απάντηση στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Το σύνθημα αυτό δεν στρέφεται απλά εναντίον του Έλληνα Αστυνομικού αλλά και εναντίον κυρίως του οργανωμένου κράτους και του πολίτη που η Ελληνική Αστυνομία και ο Έλληνας αστυνομικός έχουν καθήκον και ιερή υποχρέωση να προστατεύουν».

Η ανάρτηση του Πολάκη για την Κασιμάτη:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...