222
Ο Παύλος Πολάκης μας υπόσχεται... χειρότερα την επόμενη φορά | ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Πολάκης σε Ακριβοπούλου & Καψώχα: «Η επόμενη φορά θα είναι διαφορετική»

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2019, 11:06
Ο Παύλος Πολάκης μας υπόσχεται... χειρότερα την επόμενη φορά
|ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Πολάκης σε Ακριβοπούλου & Καψώχα: «Η επόμενη φορά θα είναι διαφορετική»

Protagon Team Protagon Team 22 Σεπτεμβρίου 2019, 11:06

Η εμφυλιοπολεμική κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται και αυτή τη φορά μπήκε στη μέση ο Παύλος Πολάκης προκειμένου να… «καθαρίσει» για τους συντρόφους του.

Ο πρώην αν. υπουργός Υγείας απάντησε με δριμύτητα στα όσα είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για την ΕΡΤ και την κατάσταση που επικράτησε εκεί κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί κριτική και μάλιστα έντονη τόσο από την Κατερίνα Ακριβοπούλου όσο και από τον Σωτήρη Καψώχα.

Ο κ. Πολάκης δήλωσε, σε ανάρτησή του, ότι δεν θέλει «σχόλια που αναπαράγουν την επιθυμητή από κάποιους κλαψουροσυζήτηση εσωστρέφειας».

«Ο εχθρός είναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!» αναφέρει, ενώ εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του για όσα προσέφεραν οι «Κατερίνα και ο Σωτήρης» και προειδοποιεί για μια ακόμη φορά, λέγοντας: «Η επόμενη φορά θα είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ …..»

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη (με τη δική της ορθογραφία):

«Κοφτε το για την ΕΡΤ!!! Κάποιοι σφίγγουμε τα δόντια για να μη μιλήσουμε δημόσια ! Θα μιλήσουμε εκεί που πρεπει και θα πράξουμε αυτά που πρεπει!! ΤΕΛΟΣ .
Δε θέλω σχόλια ,που αναπαράγουν την επιθυμητή απο κάποιους κλαψουροσυζητηση εσωστρέφειας.Ο εχθρός ειναι απέναντι και καραδοκεί και ο λαός περιμένει και απαιτεί να αναμετρηθούμε με αυτόν!!!
ΥΓ Κατερινα και Σωτήρη ευχαριστούμε για αυτά που προσφέρατε και βέβαια πληρώσατε…..Η επόμενη φορά θα ειναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ …..»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...