246
| Shutterstock

Ποιος είναι ο τράπερ που συνελήφθη ξανά για κατοχή όπλου

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2022, 10:57
|Shutterstock

Ποιος είναι ο τράπερ που συνελήφθη ξανά για κατοχή όπλου

Protagon Team Protagon Team 25 Νοεμβρίου 2022, 10:57

H είδηση αναφέρθηκε από το ΑΠΕ-ΜΠΕ και την κρατική τηλεόραση το πρωί της Παρασκευής χωρίς ονόματα:

– Γνωστός τραγουδιστής της τραπ, 22 ετών, συνελήφθη τα ξημερώματα στην περιοχή της Ομόνοιας, μαζί με άλλα τρία άτομα, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοφορία.

– Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης σταμάτησαν, λίγο μετά τις 4 το πρωί, για έλεγχο στην οδό Ιάκχου στην Ομόνοια, ένα όχημα τύπου τζιπ, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα, ο τραγουδιστής, ένας 31χρονος Ελληνας και δύο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 37 ετών. Σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκε μέσα στο όχημα ένα πιστόλι, για το οποίο δεν υπήρχε νόμιμη άδεια κατοχής. Αμέσως μετά συνελήφθησαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες, ενώ το πιστόλι κατασχέθηκε.

–Οι συλληφθέντες επρόκειτο να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

– Ο τράπερ είχε συλληφθεί πάλι, με την ίδια κατηγορία, στις 31 Μαΐου 2022, στο Μπουρνάζι.

Ποιος είναι ο τράπερ; Τον περασμένο Μάιο, στο Μπουρνάζι είχε όντως γίνει μια σύλληψη τέτοιου «μουσικού» για οπλοκατοχή· ο συγκεκριμένος μάλιστα είχε δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου και είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή.

Τότε, ο ίδιος, μολονότι στο δικαστήριο είχε υποστηρίξει ότι πιστόλι δεν του ανήκε αλλά ήταν ενός φίλου του, έπειτα, στην ασφάλεια του Instagram, δεν είχε πρόβλημα να επιβεβαιώνει δημοσίως τη σύλληψη και την καταδίκη, αλλά και να χλευάζει και τους αστυνομικούς που τον είχαν συλλάβει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ευτυχώς βρήκαν μόνο το ένα όπλο».

Ο Trannos αριθμεί στο Instagram 315.000 ακολούθους (!), ενώ σε εκατομμύρια μετρώνται οι θεάσεις των βίντεο-κλιπ του στο YouTube.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...