181
Η σύλληψη του 31 ετών καταζητούμενου έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΟΠΚΕ | φωτ. αρχείου

Ποιο «μεγάλο ψάρι» έπιασε η ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια;

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 11:00
Η σύλληψη του 31 ετών καταζητούμενου έγινε μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΟΠΚΕ
|φωτ. αρχείου

Ποιο «μεγάλο ψάρι» έπιασε η ΟΠΚΕ στα Εξάρχεια;

Protagon Team Protagon Team 12 Φεβρουαρίου 2019, 11:00

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών οδηγήθηκε άνδρας 31 ετών που συνελήφθη τη Δευτέρα από δυνάμεις των ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) σε κτίριο της πλατείας Εξαρχείων (φωτογραφία κάτω).

Οι αστυνομικοί είχαν εδώ και ημέρες πληροφορίες για τις κινήσεις του συλληφθέντος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διακεκριμένες κλοπές και απόφαση δικαστηρίου για ληστείες.

Με μία καλά οργανωμένη επιχείρηση οι άνδρες της ΟΠΚΕ μπήκαν στο κτίριο και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Αμέσως μετά τη σύλληψή του τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων και στη συνέχεια λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Πάνω του, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν σφαίρες των εννέα χιλιοστών που χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά όπλα της ΕΛ.ΑΣ, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, χημικά, μαχαίρι, μετρητά, πολλες συσκευές κινητών τηλεφώνων, καθώς επίσης μεγάλη ποσότητα χασίς «σπασμένη» σε δόσεις και ζυγαριά ακριβείας.

Οπως επίσης διαπιστώθηκε, η μηχανή με την οποία κυκλοφορούσε, ήταν κλεμμένη από την περιοχή των Πατησίων.

Ηδη όπως έγινε γνωστό, ερευνάται τυχόν εμπλοκή του στην περίεργη υπόθεση της κλοπής όπλων από το Τμήμα Aσφαλείας Εξαρχείων, αλλά και με το αντάρτικο πόλης.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...