430
Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτηση που ξεσήκωσε τη ΝΔ - και όχι μόνο | Facebook/Παυλος Πολακης

Ποιο lockdown; O Πολάκης το γλεντάει με φίλους του και το επιδεικνύει στο Facebook

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2020, 18:59
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 09/11/2020 22:40
Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτηση που ξεσήκωσε τη ΝΔ - και όχι μόνο
|Facebook/Παυλος Πολακης

Ποιο lockdown; O Πολάκης το γλεντάει με φίλους του και το επιδεικνύει στο Facebook

Protagon Team Protagon Team 9 Νοεμβρίου 2020, 18:59
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 09/11/2020 22:40

Μια ανάρτηση του Παύλου Πολάκη –μία ακόμη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, για την ακρίβεια– προκάλεσε αίσθηση και πολιτικό ζήτημα, καθώς σε αυτήν ο βουλευτής Χανίων και πρώην αν. υπουργός Υγείας επιδεικνύει πώς παρενέβη τους όρους της νέας καραντίνας, γιορτάζοντας με την παρέα του την Κυριακή, σε τραπέζι ενός εορτάζοντος Μιχάλη.

Υποτίθεται ότι από το ξημέρωμα του περασμένου Σαββάτου, οι μετακινήσεις δεν επιτρέπονται οι μετακινήσεις και αποστέλλεται ειδικό μήνυμα SMS στο 13033 μόνο για τις απολύτως απαραίτητες μετακινήσεις. Ωστόσο ο κ. Πολάκης δεν έχει πρόβλημα να πει ότι την «ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα».

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη προκάλεσε μεταξύ άλλων την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εγκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα για τη συμπεριφορά του βουλευτή Χανίων.

«Ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν. Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Λίγο μετά, το απόγευμα της Δευτέρας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα, ερωτηθείς για το τραπέζωμα Πολάκη στα Χανιά, είπε ότι ως ανάρτηση ήταν λάθος, αλλά επί της ουσίας χαρακτήρισε… επαρκείς τις δικαιολογίες του πρώην υπουργού.

«Ως γιατρός είχε κάνει τεστ πριν από 48 ώρες και το πρωί έκανε χειρουργείο και επειδή δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι να γευματίσει. Ως ανάρτηση ήταν λάθος, ήταν αρνητική, αλλά ως εξήγηση ήταν επαρκής» είπε αμήχανα ο Αλέξης Τσίπρας.

Κάπως έτσι, και μετά την κάλυψη Τσίπρα, ο Πολάκης όχι μόνο δεν ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη που παρανόμησε εν μέσω lockdown, αλλά επανήλθε με ύβρεις κατά των επικριτών του.

Ο πρώην υπουργός Υγείας επί ΣΥΡΙΖΑ και νυν βουλευτής, έσπευσε να γράψει και υστερόγραφο στην προκλητική ανάρτηση στο facebook, κάτω από τις φωτογραφίες με τα τραπεζώματα στα Χανιά εν μέσω καραντίνας.

Ο Παύλος Πολάκης, μετά το σάλο, που προκάλεσε ακόμη και από υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, έγραψε: «Επειδή είδα πως έδωσε γραμμή το υπόγειο του Μοσχάτου να μπουν τα τρολ εδώ να κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτάκη για την πανδημία, ενημερώνω πως είμαι με τεστ PCR αρνητικός για τον κορωνοϊό με προχθεσινό τεστ (αλλιώς δε θα χειρουργούσα ασθενείς). ΑΝΤΕ τσογλάνια, κάντε καμια άλλη δουλειά!!! Είμαι πολύ πιο επιστήμονας από εσάς για να τηρώ τα μέτρα, αλλά δεν θα σταματήσουμε να ζούμε!!!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...