280
Το ΙΧ γαζωμένο από τις σφαίρες των δύο εκτελεστών | INTIMEnews

Ποιο ήταν το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης στο Χαϊδάρι – του είχαν βάλει βόμβα το 2016

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2019, 15:20
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 29/10/2018, 18:40
Το ΙΧ γαζωμένο από τις σφαίρες των δύο εκτελεστών
|INTIMEnews

Ποιο ήταν το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης στο Χαϊδάρι – του είχαν βάλει βόμβα το 2016

Protagon Team Protagon Team 29 Οκτωβρίου 2019, 15:20
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 29/10/2018, 18:40

Στη δημοσιότητα δόθηκε η ταυτότητα του άνδρα που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης στις 11.00 το πρωί στη συμβολή της Σατωβριάνδου με τη Λεωφ. Αθηνών στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για τον Δημήτρη Μάλαμα, 50 ετών, ιδιοκτήτη εταιρείας διανομής καφέ και καφετέριας στη Λεωφ. Αθηνών, στην οποία είχε τοποθετηθεί βόμβα τον Μάιο του 2016.

Από την ισχυρή  έκρηξη τότε είχαν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές στο κατάστημα. Η Αστυνομία είχε αποδώσει τη βομβιστική επίθεση σε κυκλώματα της νύχτας που παρέχουν προστασία.

Η εταιρεία του θύματος προμηθεύει με ποσότητες καφέ δεκάδες καταστήματα του Μπουρναζίου και της Δυτικής Αττικής, ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει δραστηριότητα και στον χώρο των τυχερών παιχνιδιών, διατηρώντας χαρτοπαικτικές λέσχες και μίνι-καζίνο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, ο 50χρονος που δέχθηκε περισσότερους από 30 πυροβολισμούς στην ενέδρα της Σατωβριάνδου, συνδέεται με τον απόστρατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ που είχε δολοφονηθεί έξω από ταβέρνα στην Παλλήνη (εδώ).

Οπως έγνε γνωστό για το μαφιόζικο χτύπημα, δύο μαυροντυμένοι άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή TDM, πλησιάσαν το ΙΧ του Μάλαμα ενώ περίμενε στο φανάρι και τον γάζωσαν με καλάσνικοφ.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν πάνω από τριάντα κάλυκες, ενώ εμφανή ήταν τα σημάδια από τις σφαίρες στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Αιμόφυρτος, ο Δημήτρης Μάλαμας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά τις 6 μ.μ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όπως ανέφερε το kathimerini.gr, δύο αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας, ήταν παρόντες στο σημείο της επίθεσης και από την προανάκριση προέκυψε πως πυροβόλησαν κατά των δραστών. Αυτό που εξετάζεται είναι το εάν βρίσκονταν στο σημείο τυχαία ή εάν είχαν κάποια σχέση με το θύμα, πιθανόν εργαζόμενοι παράλληλα ως σωματοφύλακές του. Οι δύο αστυνομικοί κατέθεσαν στο τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...