189
Ο Φλιξ και ο Ορκα, το πρώτο ανοιχτά γκέι ζευγάρι σε σειρά της Ντίσνεϊ | Lucasfilm/Disney Channel

Ποιο είναι το πρώτο γκέι ζευγάρι σε παιδική σειρά του «Πολέμου των Αστρων»

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2019, 11:34
Ο Φλιξ και ο Ορκα, το πρώτο ανοιχτά γκέι ζευγάρι σε σειρά της Ντίσνεϊ
| Lucasfilm/Disney Channel

Ποιο είναι το πρώτο γκέι ζευγάρι σε παιδική σειρά του «Πολέμου των Αστρων»

Protagon Team Protagon Team 1 Οκτωβρίου 2019, 11:34

Η Ντίσνεϊ παραδέχθηκε αυτό που είχαν καταλάβει εδώ και καιρό οι θεατές της παιδικής τηλεοπτικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Πόλεμος των Αστρων: η αντίσταση»: ότι πρωταγωνιστεί ένα ανοιχτά γκέι ζευγάρι, το πρώτο στο περίφημο διαγαλαξιακό σύμπαν.

Οι παραγωγοί του στούντιο επιβεβαίωσαν τις φήμες μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. «Είναι γκέι ζευγάρι και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό», δήλωσε ο Τζάστιν Ρίτζ, ένας από τους παραγωγούς της σειράς.

Οι τηλεθεατές το είχαν καταλάβει όταν ο Φλιξ και ο Ορκα επισκέφθηκαν μαζί τη μητέρα του πρώτου κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια.

Οπως αναφέρει η Guardian, αρκετοί φαν του «Πόλεμου των Αστρων» είχαν κατηγορήσει κατά καιρούς την Ντίσνεϊ και τη Λούκας Φιλμς ότι αγνοούν τους γκέι χαρακτήρες στα κόμικ και τα βιβλία που μεταφέρονται στην οθόνη.

Πρόσφατα, η Ντίσνεϊ ανακοίνωσε την πρώτη ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί μία αμφιφυλόφιλη υπερηρωίδα. Πρόκειται για την Valkyrie, που θα είναι μέρος της ταινίας «Thor: Love and thunder», βασισμένη σε κόμικ της Μαρβέλ, που θα βγει στις αίθουσες το 2021.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων εκτυλίσσεται έξι μήνες πριν την ταινία «Star Wars: η Δύναμη Ξυπνάει» και ήδη, μετά την πρώτη της σεζόν, έχει προταθεί για το βραβείο Emmy της καλύτερης παιδικής σειράς.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...