459
|

Ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2020, 11:01

Ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα;

Protagon Team Protagon Team 2 Σεπτεμβρίου 2020, 11:01

Το γαλλικό πρωτάθλημα είναι το πρώτο που ξεκίνησε στη νέα σεζόν. Η σέντρα έγινε στις 21 Αυγούστου και ήδη έχουν διεξαχθεί δύο αγωνιστικές. Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει η δράση και στα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ποιες ομάδες θα κατακτήσουν τον τίτλο στη νέα σεζόν; Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα πρακτορεία ΟΠΑΠ ειδικά στοιχήματα για τους νικητές στα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ισπανίας, Ιταλίας, Γερμανίας και Πορτογαλίας.

Μάχη Μάντσεστερ Σίτι με Λίβερπουλ

H Premier
League θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου και η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα. Φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο δεν είναι η Λίβερπουλ, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία θέλει να επιστρέψει στην κορυφή. Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ θα παλέψουν για μία ακόμα χρονιά για τον τίτλο. Από τις υπόλοιπες ομάδες τις περισσότερες πιθανότητες δείχνουν να έχουν η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην Αγγλία μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η Championship. Τρεις ομάδες θα ανέβουν στην Premier League, οι δύο απευθείας και η τρίτη μέσω των play off. Φαβορί για την άνοδο είναι η Νόργουιτς, η Μπρέντφορντ και η Γουότφορντ. Η σέντρα στην Championship θα γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου, με τον αγώνα Γουότφορντ-Μίντλεσμπρο.

Από θέση οδηγού η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ισπανία το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου με την αναμέτρηση Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της La Liga. Έχει το προβάδισμα στο ξεκίνημα της σεζόν. Η Μπαρτσελόνα είναι το δεύτερο φαβορί και ακολουθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μία εβδομάδα αργότερα από την Αγγλία και την Ισπανία θα γίνει η σέντρα στην Ιταλία, την Γερμανία και την Πορτογαλία.

Η Μπάγερν κυνηγά το 9ο σερί πρωτάθλημα

Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου θα ανοίξει η αυλαία στην Bundesliga με τον αγώνα Μπάγερν-Σάλκε. Ξεκάθαρο φαβορί είναι και εφέτος η Μπάγερν Μονάχου, η οποία κυνηγάει το 9ο σερί πρωτάθλημα.

Οι μόνες ομάδες που δείχνουν ότι μπορούν να τη «χτυπήσουν» είναι η Ντόρτμουντ και η Λειψία, αλλά πολύ δύσκολα θα σταματήσουν την κυριαρχία της.

Η Ίντερ θέλει να βάλει φρένο στη Γιουβέντους

Τα 9 σερί πρωταθλήματα έχει ήδη φτάσει στην Ιταλία η Γιουβέντους και θα προσπαθήσει να τα κάνει 10. Η «Κυρία» δικαίως δίνεται ως φαβορί για 1 ακόμα τίτλο. Η Ίντερ θέλει να της κόψει τη φόρα και είναι το δεύτερο φαβορί. Λιγότερες πιθανότητες έχουν η Νάπολι, η Αταλάντα, η Λάτσιο και η Μίλαν. Η Serie A αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου.

Χέρι-χέρι Μπενφίκα και Πόρτο

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι το πιο αμφίρροπο αφού ουσιαστικά δεν υπάρχει φαβορί για την κατάκτησή του. Η Μπενφίκα και η Πόρτο θα είναι και εφέτος οι 2 ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο, με την πρώτη να έχει οριακό προβάδισμα. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν από τώρα στις ομάδες που πιστεύουν ότι θα κατακτήσουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εκμεταλλευόμενοι τις μεγάλες αποδόσεις που προσφέρονται πριν από την έναρξή τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...