209
Ο πρόεδρος και ο κλασικά αμερικανικός μπουφές του | REUTERS/Joshua Roberts

Ποια… σφυρίδα; Δεξίωση με μπέργκερ από τα McDonalds και τα Wendy’s παρέθεσε ο Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 09:14
Ο πρόεδρος και ο κλασικά αμερικανικός μπουφές του
|REUTERS/Joshua Roberts

Ποια… σφυρίδα; Δεξίωση με μπέργκερ από τα McDonalds και τα Wendy’s παρέθεσε ο Τραμπ

Protagon Team Protagon Team 15 Ιανουαρίου 2019, 09:14

Σχεδόν ένα μήνα παραμένει σε αναγκαστική αργία μέρος του αμερικανικού Δημοσίου λόγω του shutdown και οι συνέπειες έχουν φτάσει και στον Λευκό Οίκο τμήματα του οποίου υπολειτουργούν.

Υπό αυτές τις συνθήκες αλλάζει και το μενού της προεδρικής κατοικίας. Βέβαια, για έναν Ντόναλντ Τραμπ αυτό δεν είναι πρόβλημα –τουναντίον την όποια προσβολή τη φορτώνει στους Δημοκρατικούς ενώ παράλληλα περνάει μια εικόνα του «πολύ Αμερικάνου».

Τη Δευτέρα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε δεκτή στο Λευκό Οίκο την ομάδα των Κλέμσον Τάιγκερς (Clemson Tigers) η οποία κέρδισε το κολεγιακό πρωτάθλημα αμερικανικού φούτμπολ.

Χωρίς μάγειρες ο μπουφές θα  έμενε άδειος, αλλά φρόντισε ο πρόεδρος να γίνει μια μεγάλη παραγγελία σε φαστφουντάδικα. Πηγές από τον Λευκό Οίκο έλεγαν μάλιστα ότι ο πρόεδρος πλήρωσε από την τσέπη του την παραγγελία.

Κάπως έτσι, οι ασημένιοι δίσκοι της αίθουσας με τα επίχρυσα κηροπήγια γέμισαν με μπέργκερ, σαλάτες και πατάτες από τα McDonalds και Wendy’s.

«Εχουμε πίτσες, 300 χάμπουργκερ, πάρα πολλές τηγανητές πατάτες, όλα τα αγαπημένα μας φαγητά», είπε ο Τραμπ που πόζαρε μπροστά από τα φαγητά με τη περηφάνια ενός σεφ που έφτιαξε κάτι πολύ εκλεκτό.

«Θέλω να δω τι θα απομείνει εδώ όταν θα φύγουμε, γιατί δεν νομίζω ότι θα είναι και πολλά», είπε ακόμη στους παίκτες που -φυσικά- τίμησαν δεόντως τον μπουφέ και γέμισαν τα πιάτα τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...