331
Η Κάιλι Τζένερ (αριστερά) και η φίλη της Αναστασία Καρανικολάου βγάζουν selfies φορώντας στολές από το σίριαλ «Handmaid's Tale» | Instagram

Ποια είναι η Anastasia Karanikolaou, που για χάρη της έκραξαν την Κάιλι Τζένερ;

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2019, 09:47
Η Κάιλι Τζένερ (αριστερά) και η φίλη της Αναστασία Καρανικολάου βγάζουν selfies φορώντας στολές από το σίριαλ «Handmaid's Tale»
|Instagram

Ποια είναι η Anastasia Karanikolaou, που για χάρη της έκραξαν την Κάιλι Τζένερ;

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2019, 09:47

Αυτή τη φορά, η Κάιλι Τζένερ δεν πήρε κολακευτικά σχόλια από τους φανατικούς της followers, όπως αναφέρει το BBC.

Η ζάμπλουτη influencer διοργάνωσε θεματικό πάρτι βασισμένο στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Handmaid’s Tale» για την κολλητή της φίλη, την ελληνικής καταγωγής Αναστασία Καρανικολάου (μαζί στη φωτογραφία κάτω).

View this post on Instagram

kelsey welseyyyyy❤️❤️ @superdown

A post shared by Anastasia Karanikolaou (@stassiebaby) on

Τι ήταν αυτό όμως που εξόργισε τους χρήστες των social media και στράφηκαν με τόση μανία εναντίον της;

Η Κάιλι πόσταρε αμέτρητα βίντεο και φωτογραφίες με την ίδια και τις φίλες της να είναι ντυμένες με την χαρακτηριστική στολή υπηρέτριας, που φορούν οι ηρωίδες στο εξαιρετικό δυστοπικό σύμπαν του συγκεκριμένου σίριαλ. Πρόκειται για καταπιεσμένες ηρωίδες που υποφέρουν κάτω από ένα αυστηρό και απάνθρωπο καθεστώς.

Σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε η Τζένερ, καλωσόριζε τους διαδικτυακούς φίλους της με ατάκες και τρόπο ομιλίας από το σίριαλ, δηλώνοντας ότι είναι το αγαπημένο της τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Πολλοί όμως, ήταν εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν από το «κακόγουστο πάρτι», το οποίο σέρβιρε «praise be vodka» και «under his eye tequila», μπερδεύοντας όντως κακόγουστα ορολογίες του σίριαλ με την κραιπάλη του πάρτι των χασομέρηδων και επιφανειακών influencers.

Στο δημοφιλές σίριαλ, τοποθετείται στις πατριαρχικές ΗΠΑ ενός δυστοπικού μέλλοντος, όπου οι γόνιμες γυναίκες υποβάλλονται σε μία ζωή σεξουαλικής υποταγής από την απολυταρχική κυβέρνηση. Οι γυναίκες αυτές, καθώς στα ποσοστά γονιμότητας πέφτουν θεαματικά, αναγκάζονται να κάνουν τα παιδιά των πλούσιων και ισχυρών.

Σκηνή από την εξαιρετική σειρά «Handmaid’s Tale» (Hulu)

Αντιδρώντας στο συγκεκριμένο θεματικό πάρτι, κάποιος σχολίασε στο Instagram: «Ολο αυτό είναι τόσο λάθος, από πολλές διαφορετικές απόψεις. Το να κάνεις πάρτι και να γιορτάζεις με έμπνευση από τη βάναυση υποταγή των γυναικών, είναι ελεεινά ηλίθιο και αποδεικνύει πόσο άσχετη είναι η Κάιλι και οι φίλες της. Προφανώς δεν έχουν ιδέα ούτε από το μυθιστόρημα, ούτε από την τηλεοπτική σειρά. Είναι ντροπιαστικό».

Η Τζένερ εξακολούθησε να βγάζει ανούσιες και κακόγουστες selfies με την «συνάδελφό» της influencer, Αναστασία Καρανικολάου. Ασορτί ντυμένες με τις στολές μέσα στις οποίες οι ηρωίδες του «Handmaid’s Tale» υποφέρουν και προσπαθούν να ανακτήσουν τη χαμένη αξιοπρέπειά τους.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...