230
Η Κατερίνα Παπακώστα στα μπλε ρουαγιάλ ανταλλάσσει θερμή χειραψία με τον πάντα γοητευτικό Απόστολο Γκλέτσο | mopocp.gov.gr

Μέσα σε όλα η Παπακώστα στηρίζει Γκλέτσο για περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας!

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2018, 17:04
Η Κατερίνα Παπακώστα στα μπλε ρουαγιάλ ανταλλάσσει θερμή χειραψία με τον πάντα γοητευτικό Απόστολο Γκλέτσο
|mopocp.gov.gr

Μέσα σε όλα η Παπακώστα στηρίζει Γκλέτσο για περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας!

Protagon Team Protagon Team 23 Οκτωβρίου 2018, 17:04

Μέσα σε όλα η Κατερίνα Παπακώστα, υπό την ιδιότητα της επικεφαλής του κόμματός της, Νέα Ελληνική Ορμή (ΝΕΟ),  ανακοίνωσε επισήμως ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα στηρίξει για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον γνωστό για την παροιμιώδη σκληράδα του Απόστολο Γκλέτσο!

Εκδόθηκε μάλιστα και  ανακοίνωση όπου αναφέρονται αναλυτικά τα ονόματα όλων των υποψηφίων που θα στηρίξει το κόμμα της κυρίας Παπακώστα στις εκλογές του Μαΐου, με πρώτα αυτά του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη και του δημάρχου Στυλίδας.

Είναι πασιφανές άλλωστε ότι ο δυναμικός χαρακτήρας του κ. Γκλέτσου -όπως έχει αποτυπωθεί σε αλήστου μνήμης δημόσια έγγραφα με απειλές τύπου «όποιος το έκανε θα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκε»- ταιριάζει γάντι στο πρότυπο του «νέου μοντέλου Διοίκησης, με οραμα και προοπτική και γνώμονα τον διάλογο και τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο», που οραματίζεται η κυρία Παπακώστα (σύμφωνα πάτνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του κόμματός της / διαβάστε τη πάνω).

Για τους μη γνωρίζοντες επίσης, η στήριξη Παπακώστα στον Απόστολο Γκλέτσο έρχεται να επιβεβαιώσει ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η κατ’ ιδίαν συνάντησή τους στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στις αρχές του μήνα (4/10).

Η επίσημη εξήγηση που είχε δοθεί τότε για το αντικείμενο της «εθιμοτυπικής συνάντησης» ήταν «ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και την αστυνόμευση στην ευρύτερη περιοχή» της Στυλίδας, τελικά όμως αποδείχθηκε ότι πραγματοποιήθηκε για ανώτερους σκοπούς!

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...