189
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Γκρέτα Τούνμπεργκ που τον παρακολουθεί στους διαδρόμους του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2019 | REUTERS/Andrew Hofstetter

Πληρωμένη απάντηση από την Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Ηρέμησε, Ντόναλντ!»

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2020, 07:51
Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Γκρέτα Τούνμπεργκ που τον παρακολουθεί στους διαδρόμους του ΟΗΕ τον Σεπτέμβριο του 2019
|REUTERS/Andrew Hofstetter

Πληρωμένη απάντηση από την Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Ηρέμησε, Ντόναλντ!»

Protagon Team Protagon Team 6 Νοεμβρίου 2020, 07:51

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και αν το περιμένει κάποιος πολύ, μπορεί να είναι πολύ γλυκό.

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ περίμενε ένα χρόνο για να απαντήσει στον Ντόναλντ Τραμπ, που είχε ειρωνευτεί τη σουηδή ακτιβίστρια όταν το περιοδικό Time την είχε χρίσει τον περασμένο Δεκέμβριο «Ανθρωπο της Χρονιάς» για το 2019.

«Πόσο γελοίο», είχε σχολιάσει τότε –φυσικά στο Twitter– ο Τραμπ, για να προσθέσει: «Η Γκρέτα πρέπει να δουλέψει πάνω στο πρόβλημα διαχείρισης του θυμού και μετά να πάει σε μια καλή ταινία με ένα φίλο. Χαλάρωσε, Γκρέτα, χαλάρωσε!».

Εχει όμως ο καιρός γυρίσματα. Ο Τραμπ αρνείται, επί της ουσίας, να αποδεχτεί το αποτέλεσμα των εκλογών της Τρίτης που κλίνει προς την πλευρά του αντιπάλου του, Τζο Μπάιντεν. Τη βραδιά των εκλογών, αλλά και το βράδυ της Πέμπτης είπε τα ίδια πράγματα: «Μου κλέβουν τη νίκη!».

Η Γκρέτα απάντησε σε ένα tweet του Τραμπ που ζητούσε με κεφαλαία, οργισμένα γράμματα να σταματήσει η καταμέτρηση.

«Πόσο γελοίο», σχολίασε η Γκρέτα Τούνμπεργκ, για να προσθέσει: «Ο Ντόναλντ πρέπει να δουλέψει πάνω στο πρόβλημα διαχείρισης του θυμού και μετά να πάει σε μια καλή ταινία με ένα φίλο. Χαλάρωσε, Ντόναλντ, χαλάρωσε!».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...